‘Vatandaş doğruyu da yanlışı da görüyor’

459

Yeniden Refah Partisinin Kütahya Belediye Başkan adayı Osman Gezgin seçimlerin ardından bir mesaj yayımlayarak Kütahyalılara teşekkür etti.

Açıklama mesajında partisini yerel seçimlere ilk defa girmiş olmasına rağmen güzel bir başarı ede ettiğini belirten Gezgin, şunları söyledi: “Güzel ülkemiz ve bu güzel şehrimiz bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Vatandaşlarımız tercihlerini yaparak kendilerini 5 yıl süre ile yönetecek kadroları seçmiş oldular. Bu seçimler bir kez daha göstermiş oldu ki vatandaşlarımız yapılan doğruları da yanlışları da çok iyi tespit edip tepkisini sandıkta göstermektedir. Liderimiz ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan önderliğinde Yeniden Refah Partimiz yerel seçimlere ilk defa girmiş olmasına rağmen Türkiye genelinde yüzde 6 üzerinde bir oy alarak Türkiye’nin en yüksek oy alan 3’üncü partisi konumuna gelmiştir. Sizlerden aldığımız bu oylar ile Türkiye genelinde Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi, Yozgat Belediyesi, 43 ilçe ve 24 Belde Belediye Başkanlığı kazanarak 31 Mart seçimlerine imzasını sizlerin sayesinde atmıştır. Kütahya’mızda, Tavşanlı ilçemizde Ali Kemal Derin, Tepecik Beldemizde Veysel Tekin, Güney Beldemizde Ali Okumuş Yeniden Refah Partimizden Şehrül Emin sıfatını taşımaya hak kazanmışlardır. Tüm seçilen başkanlarımızı, meclis üyelerimizi tebrik ediyorum.”
Gezgin, kendilerine oy veren veya vermeyenlere de teşekkür ederek sözlerini şöyle tamamladı: “Bu başarının alınmasında emeği geçen tüm il, ilçe, belde teşkilatlarımızı, kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı kutluyorum. Bizlere oy veren vermeyen tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun diyorum. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.”
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir