Gürok Grup DPÜ’nün bahar şenliğine sponsor oldu

193

Kütahya’da kültür sanatın gelişmesine katkı sunan çalışmalarıyla öne çıkan Gürok Grup, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi tarafından her yıl mayıs ayında düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği’nin ana sponsoru oldu.

Bu yıl 14-16 Mayıs tarihlerinde üniversitede düzenlenecek bahar şenliğinde stant açacak olan Gürok Grup, şenlikte çeşitli atölyeler ve aktiviteler düzenleyecek.
Üniversite kampüsünde 14-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan bahar şenliğinin ana sponsorluk protokolü; Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat ve DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak tarafından imzaladı.
Geleneksel Bahar Şenliği’nin ana sponsoru olan Gürok Grup, 14-16 Mayıs tarihlerinde üniversitede açacağı stantta çeşitli atölyeler ve İK aktiviteleri düzenleyerek gençlerle buluşacak. Ünlü sanatçıların konserleriyle keyifli vakit geçirecek üniversiteliler, festival boyunca açık olacak Gürok Grup standında eğlenceli aktivitelere katılabilecekler. Canlı müzik, sevilen sanatçıların konserleri, birbirinden keyifli ve eğlenceli aktivitelerle dolu dolu geçecek olan şenlikte; gençler baharın gelişinin ve güzel havanın tadını da doyasıya çıkaracak. Gürok Grup’un kültür-sanat ve eğitime katkılarının bir parçası olarak desteklediği bahar şenliğinde, gençlerle buluşulacak ve şirketin çalışma alanları, kariyer fırsatları gibi bilgiler de paylaşılacak.
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir