CHP’NİN KÜTAHYA ZAFERİ

466

Kütahya’da sandıkların açılmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) başarıyı göğüsledi. CHP adayı Eyüp Kahveci, kesin olmayan sonuçlara göre Kütahya’nın yeni Belediye Başkanı oldu.

KAHVECİ KÜTAHYA’NIN YENİ BAŞKANI OLDU
Zafer Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Kahveci, partisinin aradan geçen 74 yılın ardından yeniden sosyal belediyeciliğe kavuştuğunu belirtti.
Kütahya Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP’nin adayı Eyüp Kahveci, kendisine destek verenlere teşekkür etti.
Zafer Meydanı’nda toplanan partililere seslenen Kahveci, Kütahya ittifakı kurulduğunu ve bu sayede seçildiğini söyledi.
Kütahya’nın artık değişeceğini ve dönüşeceğini belirten Kahveci, şöyle konuştu: “2019’da belediye başkanlığı adaylığı yoluna çıkarken dedik ki, ‘Ayağa kalkacaksan halk için kalk. Hak adına barışı, adaleti, huzuru tesis etmek için kalk’ dedik. Biz bunun için geldik arkadaşlar. Dedik ki, halkımıza kuruluşunda kurtuluşunda önemli eşiği olan bir yerdir. Buradan bir mesaj vereceğim şimdi. Memleketine hizmet edenleri sinesine basar, sinesine hizmet etmeyenleri de sallar.”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz ve İl Başkanı Tamer Yenikaya da konuşmasında, kendilerine oylarıyla destek veren Kütahyalılara teşekkür etti.
Eyüp Kahveci, 1968 yılında Ordu’da doğmuş, ilköğretim ve lise eğitimini Ordu’nun Kabadüz ilçesinde tamamlamış bir isimdir. Eğitim hayatını 1992 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamlayarak mezun olmuştur.
1990 yılından bu yana çeşitli sektörlerde yöneticilik yapmış olan Eyüp Kahveci, 2012 yılında kendi danışmanlık ve eğitim merkezini kurarak bu alanda faaliyet göstermeye başlamıştır. Danışmanlık ve eğitim hizmetleri alanında uzmanlaşmış olan Kahveci, çeşitli firmalara danışmanlık eğitimleri ve seminerler vermiş, ayrıca proje danışmanlık hizmetleri de sunmuştur.
Orta seviyede İngilizce bilen Eyüp Kahveci, Kütahya Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) üyesidir. Uzun yıllardır Kütahya’da ikamet etmekte olan Kahveci, evli ve 2 çocuk babasıdır.
İLÇELERDE MHP VE CHP ZAFERİ
Kütahya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Simav’da sandıktan milletin tercihi MHP adayı Kübra Tekel Aktulun oldu. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ilçeye giderek vatandaşlarla buluştu, vatandaşlara teşekkür ederek kutlamalara katıldı.
Kesin olmayan sonuçlara Tavşanlı’da Yeniden Refah Partisi adayı Ali Kemal Derin, Altıntaş’ta MHP adayı Hikmet Tunç, Emet’te MHP adayı Mustafa Koca, Domaniç’te CHP adayı Engin Uysal, Hisarcık’ta MHP adayı Mustafa Demirtaş, Çavdarhisar’da MHP adayı Halil İbrahim Topbaş, Gediz’de MHP adayı Necdet Akel, Aslanapa’da AK Parti adayı Necati Kulik, Pazarlar’da AK Parti adayı Bilal Demirci, Şaphane’de CHP adayı Lütfi Mutlu, Dumlupınar’da CHP adayı Zekeriya Yılmaz zaferini ilan etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir