“2021 yılında Kütahya’da kadın cinayeti yaşanmadı”

1153

Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans anlayışıyla mücadele edildiğini belirten Vali Çelik, 2021 yılında Kütahya’da kadın cinayeti yaşanmadığını söyledi.
Vali Ali Çelik’in başkanlığında, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Teknik Kurulu Toplantısı” yapıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde yapılan toplantıda; kadına yönelik şiddetle mücadelede alınan tedbirler, uygulamalar ve alınması gereken ilave tedbirler istişare edildi.
Kadına yönelik şiddetle mücadeledeki çalışmaların Kütahya’da başarıyla sürdürüldüğünü kaydeden Vali Ali Çelik, kurul üyelerine gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

“ŞİDDETE KARŞI SIFIR TOLERANS ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”
Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans anlayışıyla mücadele edildiğini belirten Vali Çelik, 2021 yılında Kütahya’da kadın cinayeti yaşanmadığını söyledi. Can kaybı ve şiddetin önlenmesinde durumsallık yaklaşımının önemine dikkat çeken Vali Çelik, “Her bir olayı, kendi içinde nedenleriyle birlikte analiz etmeliyiz. Bu da kurulumuzun desteğiyle olabilecek bir husus. Beklentimiz, çabamız mümkün olan mücadele kapasitemizin üzerine çıkmak. Bu bizim hem kendimize hem yarınlarımıza hem de milletimize ve devletimize olan borcumuzdur” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir