Yüzüncü Yıl Tarih Kültür Sanat ve Fotoğraf Derneği’nden İmza günü ve söyleşi

143

Kütahya’da bir süre önce faaliyetlerine başlayan ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Yüzüncü Yıl Tarih Kültür Sanat ve Fotoğraf Derneği, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği işbirliği ile Kütahyalı Şair Yazar Esat Anık kitap imza günü ve söyleşisi programı düzenledi.

Sunuculuğunu dernek başkan yardımcısı Zühre Selvitopu’nun yaptığı, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği yararına düzenlenen kitap imza günü ve söyleşiye müzisyen Öncül Günyeli ve ekibi müzik dinletisi sundu.
Dernek başkanı Yaşar Saygılı, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, etkinliğin amacına uygun oldukça verimli geçtiğini belirtti.
Etkinliğe katılanları da sıralayan Saygılı, “Merkez Komutanımız Piyade Albay Harun Hunbaracı, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hüseyin Hakan Durum, Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar MYO Müdürümüz Doç. Dr. Erdal Aday, KÜSAD Başkanımız Bayram Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya Şairler Yazarlar Derneği Başkanımız İsa Kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Altı Nokta Körler Derneği Başkanımız İsmail Barış, Güzel Sanatlar Derneği Başkanımız Mustafa Kemal Altınsoy, Şizofreni Derneği Başkanımız Hasan Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Anadolu Lisesi Müdürümüz Hasan Düzgün ve Öğretmenlerimiz, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğretim görevlileri, Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz ve değerli eşleri ile birlikte Yüzüncü Yıl Tarih Kültür Sanat ve Fotoğraf Derneği Başkan Yardımcımız Amil Üçbaş, Dernek üyelerimiz ve ekibinin fotoğraf çekimlerini yaptığı, Sanat Dünyamızın duayeni Adil Özkan ve birbirinden değerli sanat camiasının sevilen simalarının hazır bulunduğu, ismini sayamadığımız sevgili gazeteci arkadaşlarımıza, sevgili misafirlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz.” dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir