Huzur evinde anlamlı iftar

127

Kütahya Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın ile AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer ve İsmail Çağlar Bayırcı, huzurevi sakinleriyle birlikte iftar yaptı.

Kütahya Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan vatandaşlarla bir araya gelen Vali Işın, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve rahmet ayı olduğunu belirtti.
Ramazan ayının huzur içerisinde geçirilmesini temenni eden Işın, şunları söyledi: “Ramazanı şerifiniz hayırlı, mübarek ve rahmetli geçsin inşallah. Huzur ve rahmet ayındayız. Bu ay, bütün Müslümanların esenlik içinde yaşadığı, suç oranlarının düştüğü, insanların birbirleriyle kavga etmediği, sevecen ve saygılı olduğu bir aydır. Allah’a şükürler olsun ki Müslüman bir ülkede, Müslüman olarak dünyaya geldik. Devletimiz yaşlılara büyük bir önem vermekte ve sizleri kendi ailesi gibi görüyor. Sizler bize emanetisiniz. Buradaki herkes, ben dahil olmak üzere hepimiz sizin evlatlarınız. Gözünüz arkada kalmasın. Rabbim sizleri bize emanet etmiştir ve biz bu emanete hıyanet etmeyeceğiz. Her zaman, burada çalışan arkadaşlarımızla beraber sizlerle olacağız. Kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyin.”
Milletvekilleri Adil Biçer ve İsmail Çağlar Bayırcı da birer konuşma yaparak, huzurevi sakinleriyle bir araya gelmiş olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Biçer ve Bayırcı, “Birlik ve beraberliğin pekiştiği, hoşgörü ve paylaşımın arttığı Ramazan ayının manevi ikliminde siz huzurevi sakinlerimizin sofrasının misafiriyiz. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. Hepinize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
İftar programında Vali Yardımcısı Burhanettin Yavaşi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu ve protokol üyeleri katıldı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir