Kütahya Buluşmaları ile 400 kişi birlikte iftar yaptı

325

Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, yine dev bir organizasyona imza attı. Yılmaz’ın, ‘Kütahya Buluşmaları’ temasıyla ‘400 Konuk İle İftar’ organizasyonu, Grand De Lux düğün salonunda gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu sektörün bilinen isimlerinden Mustafa Uysal ile DPÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Hediye Irmak’ın gerçekleştirdiği organizasyon, Kütahya Dönenler Camii imam hatibi Fatih Alparslan Özen’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Sunucuların, Aşiyan Ajans hakkında konukları bilgilendirmesinin ardından açılış konuşmasını yapan Ajansın Koordinatörü Ahmet Yılmaz, Kütahya’da toplum farklı kesimlerini bir araya getirmek ve Kütahya’nın her yönüyle konuşulması ve varsa çözülmesi gereken sorunların çözümü ve istişare için yıllardır organizasyonlar gerçekleştirdiğini belirtti.

Organizasyonlarının hemen her kesimden kabul gördüğünü ve Kütahya menfaatine çalışmalara imza atıldığını dile getiren Yılmaz, iftar programına katılımlarından dolayı her bir konuğa ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

Programda konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, katılımcıların Ramazan ayını tebrik ederek, her zaman olduğu gibi yine bir Ramazan akşamında, iftar programı düzenleyen Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz’a   teşekkür ederek, Kütahya ve Ankara’da yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı başarılar diledi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu da,  “Aziz Kütahya’mızda ve Ankara ilimizde birliktelik adına, katkı sağlayıcı faaliyetlerde bulunduğu için Aşiyan Ajans’a  teşekkür ediyoruz. Ajansın çalışmaları, Kütahya’nın Ankara’da yapılması gerekenler ile ilgili de önemli bir görev üstlendiğini düşünüyorum” dedi.

Saraçoğlu, yaklaşan yerel secimler için 65 gündür canla, başla sahada çalıştıklarını ifade ederek bu seçimlerin Kütahya ve Türkiye adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ise iftar organizasyonunu gerçekleştiren,   Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz’a teşekkür ederek Kütahya’nın Emet ilçesinden olduğunu ifade ederek “İftar organizasyonunda  hemşehrilerimizle birlikte olmaktan çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından okunan ezan ile hep birlikte iftar yaptı.

Organizasyona AK Parti Kütahya İl Başkanı Önsay, AK Parti Belediye Başkan adayı Saraçoğlu, Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda bürokrat, sivil toplum temsilcisi ile iş dünyasından isimler katılım sağladı. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir