TÜSF Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Karşılaşmaları tamamlandı

177

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarında DPÜ erkek takımı ikinci, kadın takımı dördüncü oldu.

DPÜ Kapalı Spor Salonu’nda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleşen ve üç gün süren turnuvanın ilk maçında Amasya Üniversitesine 2-0 kaybeden DPÜ Erkek Ayak Tenisi Takımı, ikinci maçında İstanbul Gedik Üniversitesini 2-1’lik skorla mağlup ederek finalde yeniden Amasya Üniversitesine rakip oldu. Final maçını 2-0 kaybeden DPÜ, turnuvayı ikincilikle tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesi ise erkekler kategorisini üçüncü sırada tamamladı.
DPÜ Kadın Ayak Tenisi Takımı ise Fenerbahçe Üniversitesini 2-0 yenerek başladığı turnuvanın ikinci maçında Süleyman Demirel Üniversitesine 2-0 kaybetti. Turnuvanın son maçında Amasya Üniversitesine 2-0 mağlup olan DPÜ, turnuvada dördüncü sırayı aldı. Kadınlarda şampiyonluğu finalde Süleyman Demirel Üniversitesini 2-0’la geçen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kazandı.
Turnuvanın ardından her iki kategori için de kupa töreni düzenlendi. Şampiyon olan Amasya üniversitesi ve İkincilik ödülünü kazanan DPÜ’ye ödülleri, maçı canlı takip eden DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak tarafından verildi. Prof. Dr. Kızıltoprak, törende yaptığı konuşmada turnuvaya katılan tüm takımları verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir