Arif Başkan Büyük Birlik’ten aday oldu

501

Altıntaş’ın sevilen belediye başkanı Arif Teke, Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkan adayı oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde partisinden aday gösterilmeyen Başkan Arif Teke, AK Parti’den ayrılarak Büyük Birlik Partisinden belediye başkan adayı oldu.
BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere’nin parti rozetini taktığı Arif Teke, yapılan işlemlerle BBP Altıntaş Belediye Başkan adaylığı resmileşti.
AK Parti’den aday gösterilmeyen Başkan Arif Teke, adaylığı öncesinde sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “2019 yılında, siz değerli Altıntaş Halkımızın verdiği yetki ile Kadim İlçemize gücümüzün yettiği kadarıyla hizmet etmeye çalıştık. Bir taraftan, İlçemizin gelişmesine ve güzelleşmesine katkı sağlarken, aynı zamanda Gönül Belediyeciliğine de önem verdik. Mutluluklarınıza ortak olduk, acılarınızı paylaştık. Beraber güldük, beraber ağladık. En önemlisi, ilçemizin büyümesine ve gençlerimize iş imkanı sağlanmasına vesile olacak olan, Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirdik. 43 Firmaya yer tahsisi yaptık, 23 firmanın inşaat ruhsatını verdik,10 Fabrika bitmek üzere olup, en kısa zamanda işçi alımına başlanacaktır. İlçemize gelecek olan Doğal Gaz ile ilgili olarak, Doğalgaz Dağıtım İstasyonu tamamlandı. İlçemiz Otogar arka kısmında, Teknik Alt Yapı Alanı Belediye Meclisimizce onaylandı. En kısa zamanda Doğalgaz Hattı çalışanlarına başlanacaktır. Benim yapımı bilirsiniz. Yemem yedirmem, çalmam çıldırmam. Sizlerin hakkını hukukunu kimseye peşkeş çekmedim ve çektirmedim. O zaman neden aday yapmadılar diye düşünebilirsiniz. Ben personelime dahi bir toplu iğnenin hesabını sorarken, kamunun malını her kim olursa olsun vermem verilmesine de rıza göstermedim, göstermemde. Neden aday gösterilmediğimi sizlerin takdirine bırakıyorum.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir