‘Görüşmeler sürüyor’

1012

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Erbaş, cumhur ittifakı çatısı altında iki partinin yetkililerinin görüşmeye devam ettiğini, Kütahya’dan aday çıkarmanın söz konusu olunca FETÖ örgütü ile bağlantısı olmayan bir ismi aday olarak açıklayacaklarını belirtti.
Belediye Sosyal Tesislerinde muhtarlarla bir araya gelen Erbaş, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler hakkında konuştu. Erbaş; “Yerel seçimler için Cumhur İttifakı çatısı altında iki parti yetkilileri görüşmeler halindedir. Bu görüşmeler devam ederken aday açıklamamız söz konusu değildir. Görüşmeler sonunda Kütahya’dan aday çıkarılması kararı çıkarsa adayımızı açıklarız. Ama şunu net belirtmeliyim ki adayımız hain FETÖ örgütü ile bağlantısı olan kimse olmayacaktır” dedi.
Daha önce ilçelerde muhtarlar ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, belediye sosyal tesislerinde Kütahya mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Burada basın mensuplarının sorularını da cevaplayan milletvekili Erbaş, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler hakkında da konuştu. Milletvekili Erbaş ; “ Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Türkiye için kurdukları Cumhur İttifakı tüm kararlılığı ile devam ediyor. Yerel seçimler içinde Cumhur İttifakı çatısı altında iki parti yetkilileri görüşmeler halindedir. Bu görüşmeler devam ederken aday açıklamamız söz konusu değildir. Ama şunu net belirtmeliyim ki adayımız hain FETÖ örgütü ile bağlantısı olan kimse olmayacaktır.” şeklinde bir açıklama yaptı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir