Makamlar miniklere emanet

99

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamlar yine çocuklara devredildi. Öğrenciler, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürlüğü koltuklarına oturarak günlerini kutlamanın keyfini yaşadı.

MİNİK VALİDEN TRAFİK TALİMATI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Vali Musa, makamını çocuklara bıraktı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Linyit İlkokulu öğrencileri Deniz Ekmel Uslu ve Beren Çelik için unutulmaz bir gün yaşandı. Vali Musa Işın, bu özel günde makamını minik öğrencilere devrederek çocukların hayalini gerçekleştirdi.
Deniz Ekmel Uslu, Valilik makamının sorumluluğunu alır almaz İl Emniyet Müdürü Vekiline talimat verdi. “İnsanlar kaldırımda yürümüyor, yolda yürüyorlar. Kaldırımda yürüsünler” diyen Uslu, trafik ve yaya güvenliğine dikkat çekti.
Ziyaretine gelen öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Işın, “Çocuklarımızı çok seviyoruz. Allah bahtınızı açık etsin. Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın, hayal ettiğiniz şeyleri size nasip etsin. Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.
Vali Işın, ziyaretin anısına öğrencilere çeşitli hediyeler vererek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

KAHVECİ MAKAMINI ÇOCUKLARA BIRAKTI

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Emine Arıoğul İlkokulu’ndan öğrencileri ve öğretmenleri makamında ağırladı.
Çocukların bayramını kutlayan Başkan Kahveci, çocukların geleceğin gençleri ve büyükleri olduğunu, bugünün yetişkinlerinin yarının büyüklerine emanetçilik yaptığını belirtti.

ÇOCUK MÜDÜRLER MAKAMDA

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılında Şehit Semih Akyıldız İlkokulu öğrencileri Eymen Şahin ve Elisa Demirdöğen, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i makamında ziyaret etti. Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 23 Nisan geleneği olarak makam koltuğunu öğrencilere devretti. Millî eğitim müdürlüğünü devralan öğrencilerle sohbet eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, yarınların teminatı olan çocukların ve tüm dünya çocuklarının, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir