İGM BAŞKANINI SEÇTİ

196

Kütahya İl Genel Meclisi yeni dönem için seçimlerini yaptı. Seçime tek aday olarak giden Muammer Özcura, oybirliği ile İGM’nin yeniden başkanı seçildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştiren Kütahya İl Genel Meclisi’nde başkanlık, başkan vekilliği ve katip üyelerin seçimi yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda Muammer Özcura’nın tek aday olduğu Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.
Oybirliği ile güven tazeleyen Özcura, tekrar başkan seçilmesinin sorumluluğunun bilincinde olduğunu söyledi.
Adaletten ve hizmetten ödün vermeyeceklerini belirten Özcura, şunları söyledi: “31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimler sonrası halkımızın takdirleri sonucunda sizlerle bugün burada bir araya geldik. Tüm İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarıma şahsıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra ayrıştırmadan öncelik sırasına göre köylerimize hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Adaletten ve hizmetten ödün vermeyeceğiz, ayrılmadan ayrışmadan halkımıza hizmet için birbirimize destek olacağız.”
Konuşmanın ardından yapılan seçimlerde Meclis Birinci Başkan Vekilliğine Ümit Çimen, Meclis İkinci Başkan Vekilliğine Hüseyin Doğan seçilirken Meclis Asil Katip Üyeliklerine Sadık Sarı ve Emin Volkan Çelik, Meclis Katip Yedek Üyeliklerine Davut Karakurt ve Ömür Eldiven seçildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir