Başkan Kahveci mazbatasını alıp görevine başladı

401

CHP’den Kütahya Belediye Başkanı seçilen Eyüp Kahveci, mazbatasını alarak görevine başladı.

MAZBATA TÖRENİ COŞKUSU

Beraberindeki heyetle Kütahya Adliyesi’ne gelerek İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatasını alan Kahveci, Kütahyalılara teşekkür etti.

Merkez İlçe Seçim Kurulu Hakimi Besime Umay Kökten’ten mazbatasını alan Kahveci ve belediye meclis üyelerine partililer eşlik etti.

Kahveci, Adliye önünde kısa bir konuşma yaptıktan sonra partililerle Atatürk Bulvarı boyunca yürüyerek belediye hizmet binasına geldi.

“HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Kütahya Belediyesi’nin önünde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Artık Kütahya’da sosyal, halkçı belediyeciliği diğer büyükşehirlerimizde ve illerimizde olduğu gibi Kütahya’da da hayata geçireceğiz. Kütahya’da ranta, betona değil insana, çocuklarımıza, kadınlarımıza, eşlerimize yatırım yapacağız” dedi.

????????????????????????????????????

ALİM IŞIK DEVİR TESLİME KATILMADI

Kütahya Belediyesi hizmet binasına gelen Kahveci’yi birim müdürleri karşıladı.

Başkan Kahveci, eski başkan Alim Işık’ın devir teslim törenine katılmamasını eleştirdi.

Daha sonra başkanlık makamına geçen Kahveci, CHP bayraklarının belediye binasının içine sokulmasına izin vermedi.

Kahveci, devir teslim töreni için getirdiği çiçeği Alim Işık’a takdim edilmesi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül’e teslim etti.

Özel Kalem Müdürü Celalettin Curca da Başkan Kahveci’ye çiçek takdim etti.

“KÜTAHYA’YI İŞBİRLİĞİYLE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Burada gazetecilere açıklama yapan Kahveci, şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyeciliği Kütahya’ya getirilecek. Kütahya bize çok güzel mesajlar verdi. Kütahya bize dedi ki, ‘Kütahya’da kavga yapmayın. Kütahya’da refahı, barışı, ekonomik iyileşmeyi sağlayın. Kurumlarla işbirliği içinde Kütahya’yı dönüştürün. Bir Eskişehir olma yolunda bizi ilerletin, sizden bunu bekliyoruz” dedi.

“BELEDİYEDE SİYASETE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Belediyede siyaset yapılmasına müsaade etmeyeceklerini belirten Kahveci, “Belediyeler valilik gibi, devletin diğer kurumları gibi kamuya hizmet amacıyla iş yapar. Biz de bu bilinçle bu kapıdan girdiğimiz andan itibaren kendi partimizin siyasi anlayışına odaklı burada bir eylem ve söylem içinde olmayacağımı, halkımızın istek ve beklentilerine uygun hizmet yapacağımızı ve yatırımlar yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Burada politika ve siyaset yapmayacağız. Ben de dahil belediye personelinin siyaset yapmasına asla müsaade etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Kahveci, konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir