Başkan Işık indirim kapsamını genişletti

463

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, belediye sosyal tesislerinden indirimli bir şekilde yararlanacakların kapsamını genişlettiklerini duyurdu.

BELEDİYEDEN YÜZDE 25 İNDİRİM YAĞMURU
Kütahya Belediye Başkanı ve MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Alim Işık, indirim açıklamalarına devam etti. Geçtiğimiz haftalarda emekliler, engelliler, basın yayın mensupları, şehit ve gazi yakınları ile ikamet kart sahibi üniversite öğrencilerine belediye sosyal tesislerinde sağlanan yüzde 25 indirim uygulamasının kapsamını genişlettiklerini açıklayan Işık, öğretmen, polis, asker, üniversitelerdeki akademisyenler ve çalışanlar, tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki memurlar, doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları, dernek-sendika-sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve tüm üyeleri, amatör spor kulübü yöneticileri, lisanslı sporcular ve hakemler, Kültür Bakanlığı sanatçıları ile muhtarların yüzde 25 indirimle faydalanmalarını sağladıklarını duyurdu.


İNDİRİM KAPSAMI GENİŞLETİLDİ
İndirim ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Işık, şunları söyledi: “Sosyal tesis yönetimi anlayışımız ile son beş yıllık dönemde tesislerimizde yıllık ortalama 600 bine yakın vatandaşımıza hizmet verdik. Her bir sosyal tesisimizi kendine has özellikleriyle baştan sona yeniledik. Tesislerimiz, misafirlerimizi gönül rahatlığıyla ağırlayabildiğimiz mekanlara dönüştü. Son dönemde dünya genelinde oluşan olumsuz ekonomik koşullarda bir nebze olsun vatandaşımıza destek olmak amacıyla geçtiğimiz haftalarda emeklilerimize, engellilerimize, basın yayın mensuplarımıza, şehit ve gazi yakınlarımıza, ikamet kart sahibi üniversite öğrencilerimize belediyemiz sosyal tesislerinde çeşitli indirimler uygulamıştık. Bugün bir müjdeyi daha sizlerle paylaşmak için buradayız. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize; şehrimizi gece gündüz koruyan, huzurumuzu tesis eden tüm Emniyet Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza; şehrimizdeki sağlık hizmetini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza; bilim yuvası üniversitelerimizin değerli akademisyenleri ve tüm çalışanlarına, Kütahya Valiliğimizin ve İl Özel İdaremizin tüm memurlarına ve çalışanlarımıza; şehrimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında büyük bir özveriyle çalışan memurlarımız ve diğer kamu çalışanlarımıza belediyemiz sosyal tesislerinde yüzde 25 indirim uygulayacağız.”


SPOR CAMİASI, DERNEKLER, SANATÇILAR VE MUHTARLARA DA İNDİRİM
Spor camiasını da indirim kapsamına aldıklarını ifade eden Işık, “Ayrıca bir müjde de şehrimizin adını ulusal ve uluslararası pek çok mecrada başarıyla duyuran spor camiamızın çok değerli mensubu olan Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticilerimize, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kütahya Şubesi Yöneticilerimize, tüm branşlardaki lisanslı sporcularımız ve hakemlerimize belediyemiz sosyal tesislerinde yüzde 25 indirim tanımlıyoruz. Kültür ve sanat şehri Kütahya’mızın değerlerine sahip çıkarak sanatını icra eden Kültür Bakanlığı Sanatçılarımıza, toplumun her kesiminden vatandaşımızın dertleriyle ilgilenen, şehrimizin en önemli paydaşları olarak gördüğümüz sivil toplum kuruluşu ve derneklerimizin yöneticileri ve tüm dernek üyelerine, son olarak demokrasinin vazgeçilmez unsuru olarak gördüğümüz, her bir mahallemizin ihtiyaçlarını giderme noktasında çaba gösteren muhtarlarımıza, belediyemiz sosyal tesislerinde geçerli olmak üzere yüzde 25 indirim uyguluyoruz.” diye konuştu.
Işık, indirimlerden faydalanmak isteyenlerin, kamu kurumları, dernekler ve sendikaların yöneticileri, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne listeleri toplu halde gönderebilecekleri gibi bireysel olarak da belediye binasının birinci katındaki İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne gelerek de gerekli başvuruları yapabileceklerini sözlerine ekledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir