Kütahya’da yenilenen parklar hizmete alındı

451

Kütahya’da yenileme çalışmaları tamamlanan parkların vatandaşın hizmetine sunulduğu bildirildi.

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Şehit Ömer Karadağlı Parkı, Mehmet Güldaş Parkı ve Dört Yol Kavşağı Parkı’nın yenilendiği belirtildi.
Çalışmalarla ilgili Kütahya Belediyesinden yapılan açıklamada, “Vatandaşların nefes aldığı alanları elden geçirerek daha kullanışlı ve daha modern hale getiriliyor. Şehrimizin sembolü olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı, Yoncalı Mesire Alanı ve Yaşam Parkı gibi alanları altyapısı ve üstyapısıyla tamamen yenileyerek hizmete açan Kütahya Belediyemiz, Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı ve Millet Bahçesi gibi yeni yeşil alanları da şehrimize kazandırdı.” denildi.
Kentteki mevcut parkların yenilendiğine de vurgu yapılan açıklamada, “Bu kapsamda ekiplerimiz, Evliya Çelebi Mahallesi’ndeki Şehit Ömer Karadağlı Parkı, Ziraat Mahallesi’ndeki Mehmet Güldaş Parkı ve Bahçelievler Mahallesi’ndeki Dört Yol Kavşağı Parkı’nı tamamen yenileyerek hemşehrilerimizin hizmetine sundu. Yapılan çalışmalarla şehrimizdeki parklar daha kullanışlı ve daha modern hale geldi. Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin şehrimizin genelindeki parklarda yenileme, iyileştirme, bakım ve onarım çalışmaları planlanan program dahilinde devam edecek” ifadelerine yer verildi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir