İHH Kütahya Kadın Kolları Gazetecileri ağırladı

440

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanlığı, gazetecilerle bir araya geldi.

Germiyan Sokak’ta kendilerine tahsis edilen Ala Konak’ta Kütahya’nın faydasına olacak çalışmalarını yürüten İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecileri ağırladı.
Programın, gazetecilerin yoğun programlarından dolayı ertelendiğini belirten Kadın Kolları Başkanı Hatice Karakaya, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Konağı Genç İHH ile birlikte kullandıklarını belirten Karakaya, şunları söyledi: “Konağımızda Kütahya başta olmak üzere Türkiye geneli ile dünyada yaşanan sorunlarda mağdur olanlara yönelik faaliyetler düzenliyoruz. Onların yardımına koşmak için gayret ediyoruz. Konağımızda eğitim faaliyetleri düzenliyoruz. Buradaki atölyelerimizde ürettiğimiz ürünleri, nerelerde ihtiyaç varsa gerek ayni gerekse nakdi olarak yardımlarda bulunmaya çalışıyoruz.”
Çalışmaların kamuoyunda bilinirliliğinin artması konusunda basın mensuplarının önemli bir görevli yerine getirdiklerini de kaydeden Karakaya, “Bu anlamda da yapacağımız çalışmalarımızda Kütahya’mızda görev yapan basın mensuplarımızla da ortak çalışmalar yapmayı ümit ediyoruz. Özellikle son 3 aydır Gazze’de yaşanan soykırımda vahşice katledilen insanların konusunu da ciddi ve büyük bir mesele olarak görüyoruz. Bu konuda da bir şeyler yapmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Gerek ülkemizde yaşanan terör olayları gerekse Filistin’deki bu olayların yaşanmaması için tüm gayretimizle, elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Programa katılan Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar da programa katılan gazetecilere teşekkür ederek, toplum için büyük öneme sahip olan gazetecilerin günlerini kutladı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir