Kütahyaspor Ziraat Kupasında moral buldu

1324

Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmasında Kütahyaspor, Ödemişspor’u 3-2 yendi. Yaşanan galibiyet mali kriz nedeniyle kötü günler geçiren Kütahyaspor’a moral kaynağı oldu.
Zafertepe Stadyumu’nda, Kütahyaspor ile Ödemişspor karşı karşıya geldi.
Hakem Veysel Karani Özkan’ın yönettiği karşılaşmada Ödemişspor, Mustafa Acun’un 17. Dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.
Kütahyaspor ise Emir Orhan’ın dakika 19’da attığı golle beraberliği yakaladı. Dakikalar 39’u gösterirken Kütahyaspor İbrahim Keleş’in golü ile 2-1 öne geçti. Maçın ilk yarısı Kütahyaspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci devrede beraberlik arayışına giren Ödemişspor Mustafa Acun’un 62. Dakikada attığı golle durumu 2-2 yaptı.
Her iki takımın gol arayışı sonuçsuz kalırken 90+5 dakikalık süre 2-2 berabere bitti.
Uzatmalara giden maçta Kütahyasporlu Mustafa Demirel attığı golle karşılaşmanın skorunu belirlemiş oldu. Karşılaşma, Kütahyaspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşma sonrası büyük coşku yaşayan Kütahyasporlu oyuncular bu sevinçlerini taraftarıyla paylaştı. Tribün önüne gelen futbolcular taraftarın sevinç gösterileriyle karşılaştı.
Yaşanan galibiyet kötü günler geçiren Kütahyaspor ve taraftarına moral olurken karşılaşmayı AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir ve çok sayıdaki Kütahyaspor taraftarı izledi.
Karşılaşmada çok sayıdaki oyuncu sarı kart gördü.
Ödemişspor’da Semih Sargın, Yaşar Keleş, Erkul Küçük, Mustafa Acun sarı kart görürken Kütahyaspor’da ise Abdullah Sönmez, Sami Serdar Yılmaz ve İbrahim Keleş sarı kart gören oyuncular oldu. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir