EK BiNA TAŞINIYOR

367

Kütahya’da uzun yıllardır hizmet veren Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binası taşınıyor. Hastanede tedavi gören hastalar ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesi’ne sevk ediliyor.

Kütahya Şehir Hastanesi faaliyete başlamasıyla birlikte taşınmaya başlanan Ek Binadaki birçok bölüm ve branş da Kütahya Şehir Hastanesi ve Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşındı.
Ek Binada tedavi gören hastalar ise ambulanslarla taşınmaya devam ediyor.
Taşınma süreci ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kütahya Şehir Hastanesi faaliyete başlamasıyla birlikte Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda bulunan hastalar Kütahya 112 İl Ambulans Servisimizin koordinasyonunda Kütahya Şehir Hastanesi’ne taşındı. Hastalar 112 ekiplerimizce yataklarından alınarak yataklarına nakledilmiş olup, personellerimizin özverili çalışması sayesinde herhangi bir aksaklık yaşanmamıştır.”
Öte yandan, taşınmanın ne zaman tamamlanacağı ile ilgili henüz net bir bilgi olmamakla birlikte hastanenin yıkılarak yerine yine bir sağlık kompleksinin yapılması bekleniyor.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir