“Devletimiz her zaman vatandaşının yanında”

300

Ramazan ayı dolayısıyla mahalle ziyaretlerini sürdüren Vali Musa Işın, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu bildirdi.

Vali Musa Işın, Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı köy ve mahalle ziyaretlerini merkeze bağlı İkizhöyük Mahallesi’yle sürdürdü.
İftar sonrası vatandaşların sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Vali Işın, vatandaşların Ramazan-ı Şerifini tebrik etti, vatandaşların ilettiği konuların çözümü için ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları vererek sürecin takipçisi olacağını söyledi.
Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirten Işın, şunları kaydetti: “Köylerimizdeki her bir yaşlımızın, engellimizin yanında olmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak bizim asli görevimizdir. Bu doğrultuda muhtarlarımız aracılığıyla bize ulaşarak ihtiyaç sahiplerini bildirin. Devletimiz her zaman vatandaşının yanındadır. Güçlü devlet yapımız ve gazi millet ruhumuzla birlikte her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Cenab-ı Hak milletimizi ve devletimizi daim etsin.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir