Ankara’daki Kütahyalılar iftar yemeğinde buluştu

446

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şubesi üyeleri ve Ankara’da yaşayan Kütahyalılar, Mart ayı başında yapılan genel kurulda seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uygun’un öncülüğünde, dernek binasında iftar yemeğinde buluştu.

İki farklı zamanda düzenlenen iftar yemeklerine dernek üyeleri, Ankara’da yaşayan Kütahyalılar, bürokratik kademelerde çalışan ve emekli olan Kütahyalılar ve Ankara’da öğrenim gören Kütahyalı öğrenciler katıldı.

Dernekten yapılan açıklamada, hayırsever üyeler ile Kütahyalıların katkıları ile düzenlenen iftar programlarının Ramazan boyunca her hafta Perşembe günleri iftar yemeği verilmeye devam edileceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi: “Programlarımız Ramazandan sonra ise bu hemşehri buluşmaları ayda bir kez yapılacaktır. Dernek yönetimi olarak, tüm siyasi parti ve görüşlere eşit mesafedeyiz. Kapılarımız herkese açık. Bu buluşmalarda, hemşehrilerimizin birlik ve beraberliği sağlanmaya, Kütahya’mızın problemlerine çözüm veya çözüm önerileri bulunmaya, Ankara’da ağırlığımızı hissettirmeye ve hemşehrilik bağlarının güçlendirilmesine çalışılmaktadır. Desteklerini, katılımlarını ve emeklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir