Hastaneler bölgesine alternatif bağlantı yolu

136

Kütahya Belediyesi, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehir Hastanesi’nin çevre yolu bağlantısı için İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ait binayı satın alıp yıkarak alternatif ulaşım yolu açıyor.

Satın alınan binanın yıkımını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alim Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastaneler bölgesine ulaşım için önemli bir çalışmayı başlattıklarını belirtti.
Tarım İl Müdürlüğünce lojman olarak kullanılan binanın yıkımını gerçekleştirdiklerini dile getiren Işık, “Bu bina Milli Emlak Müdürlüğümüze aitti. Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’nin önüne açtığımız bulvarın devamı için buradan Şehir Hastanesi’ne ve Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’ne çevreyolu bağlantısını sağlamak üzere söz konusu binayı Milli Emlak Müdürlüğü’nden belediyemizin bütçesiyle satın alıp, terkini yapıp, şimdi de yıkımını gerçekleştiriyoruz. Hemen arkasından da üzerinde bulunduğumuz kavşaktan Tavşanlı Çevreyoluna bağlantıyı yapacak yol bağlantısını gerçekleştireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kazasız belasız yıkımın tamamlanmasını ve yeni yolun yapımını rabbim nasip eylesin” dedi.
Açılacak alternatif yol ile gerek vatandaşlar gerekse ambulanslar, şehir içi trafiği yoğunluğuna takılmadan hastanelere ulaşma imkanı bulabilecek.
AHMET ORUÇ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir