YIKILIYOR AÇILIYOR

256

31 Mart yerel seçimleri öncesi birçok projede hummalı çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, esnafının açılışı bugün yapılacak olan 30 Ağustos İş Merkezine taşınmasıyla Ulu Cami İş Merkezinin yıkımına başlanırken Çamlıbahçe projesi de açılışa yetiştirilmeye çalışılıyor.

TARİHİ ULU CAMİNİN ÖNÜ AÇILACAK

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’ın vizyon projeleri arasında yer alan 30 Ağustos İş Merkezinin tamamlanmasıyla taşınmalarını tamamlayan Ulu Cami İş Merkezinin yıkımına başlandı.
Yıkım ihalesini alan firma tarafından iş merkezinin kapı ve pencereleri sökülmeye başlayan iş merkezinde gayretli çalışma devam ediyor.
Belediye Başkanı Alim Işık, 30 Ağustos İş Merkezi projesiyle ecdat yadigârı Ulu Cami’nin önünü kapayan Ulu Cami İş Merkezi’nin yıkılarak şehrin sembolü eserin önünün açılacağını söyledi.

ÇAMLIBAHÇE AÇILIYOR

Öte yandan, yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarının hemen hepsinin projelerine konu olan merkez pazaryeri Çamlıbahçe projesinde de sona gelindi. Çay bahçesi ve yeşil alan olarak projelendirilen alanın, birkaç gün içinde açılabilmesi için hummalı bir çalışma sürüyor.
Başkan Alim Işık’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla söz konusu alanda emekliler lokalinin de yer alacağı alanda zemin düzeltme, yeşillendirme ve fidan dikimi ekiplerce yapılmaya devam ediyor.
Açılışına az bir zaman kalan proje her ne kadar çevre esnafınca beğenilmese de seçimlerden önce açılıyor olması memnuniyetle karşılanıyor.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir