İş dünyası meslek komiteleri toplantılarıyla bir araya geliyor

510

Kütahya’da faaliyet gösteren farklı iş kollarındaki iş dünyası temsilcileri Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), tarafından düzenlenen meslek komitleri toplantılarıyla bir araya geliyor.

Üyelerin talep ve sorunlarını tespit ederek çözüm önerileri geliştirmek amacıyla sektörel istişare toplantılarını sürdüren KUTSO tarafından düzenlenen son toplantıya, inşaat malzemeleri ve nalburiye sektöründe faaliyet gösteren KUTSO 4. meslek komitesi başkanı ve üyeleri katıldı.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve yönetim kurulu üyeleri, sektörel sorunları doğrudan üyelerle paylaşarak çözüm önerilerini masaya yatırdı. Üyelerin beklenti ve talepleri dinlenerek, sektördeki gelişmelerin ve ihtiyaçların daha iyi anlaşılması hedeflenen toplantıda KUTSO üyelerle olan iletişimi güçlendirmenin yanı sıra sektördeki sorunlara daha etkin çözümler bulunmasına da katkı sağlıyor.
İş dünyasının ortak akıl ile hareket ederek daha güçlü ve sağlam adımlar atmasına imkan tanınan toplantıda üyelerin talepleri, sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerilerinin istişare edildi.
Toplantıda ayrıca, katılımcı üyeler, ayrı ayrı söz alarak sektörleriyle ilgili işletmelerinde yaşadıkları sorunları, görüş ve taleplerini aktardı. KUTSO ve üyeleri arasındaki iletişimle ilgili beklenti ve öneriler, ayrıca Kütahya’daki sosyal ve ekonomik durum müzakere edilerek fikir alışverişi yapıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir