Gürok Grup, Anadolu Kariyer Fuarı’nın ana sponsoru oldu

600

Gürok Grup, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda 28-29 Şubat tarihlerinde Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı’nın (İKAF) ana sponsoru oldu.

Sektörün genç yeteneklerini ve sektöre yön veren isimleri bir araya getiren etkinlikte Gürok Grup; LAV, GCA ve Gürok Kiremit markalarının en yeni ürünlerini ve özel koleksiyonlarını sergiledi.
Türkiye’de üretim, sanayi ve turizmde dünya markaları yaratma hedefiyle ülke ekonomisine katkı sağlayan Gürok Grup, bu yıl beşincisi düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (İKAF) ana sponsor olarak katıldı. Yapay zekanın ön plana çıkarıldığı ve sektöründe lider yüzlerce firmanın ile kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 28-29 Şubat tarihlerinde Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşen fuarda Gürok Grup, sektör profesyonelleri ve iş ortaklarını ağırladı.
“Hem öğrenciler hem de firmalar için çok verimli bir etkinlik oldu”
Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gürok Grup İK Direktörü Dr. Abdurrahman Baş, “Gürok Grup olarak, bu yıl yapay zekanın ön plana çıkarıldığı İç Anadolu Kariyer Fuarı’nın ana sponsoru olarak fuara katılmaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Yüzlerce firmanın ve öğrencinin bir araya geldiği bu önemli fuarda, son teknolojiyle üretilen ürünlerimizi sektör profesyonelleri ile buluşturduk. Sektördeki yenilikleri keşfettiğimiz ve deneyimlediğimiz, sektördeki diğer önemli paydaşlarla bağlantı kurduğumuz çok güzel bir fuar süreci oldu. Ayrıca, öğrencilerle de bire bir staj ve iş imkanı için görüşmeler yaptık. Hem öğrenciler hem de firmalar açısından çok verimli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Yenilikçi tasarımlarımızla fuarlarda yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir