Milletvekilleri mazbatalarını aldı

2047

Kütahya’da, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti, MHP ve CHP’den milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı.

Kütahya Adliyesi’nde düzenlenen törene, AK Parti’nden milletvekili seçilen Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı MHP’den milletvekili seçilen Ahmet Erbaş ve CHP’den milletvekili seçilen Ali Fazıl Kasap ile parti teşkilatlarının yöneticileri katıldı.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, tören sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “Seçim sonuçlarının ilimize, ülkemize ve milletvekili seçilen arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin henüz tamamlanmadığını hatırlatan Önsay, şunları söyledi: “28 Mayıs günü de hayırlısıyla Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle süreci tamamladığımızda artık önümüzdeki 5 yıl hem şehrimiz, hem ülkemiz hatta dünya coğrafyası adına yeni bir hizmet yolculuğu başlayacak. Bu süreçte partimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın en önemli hedefi olan Türkiye Yüzyılını gerçekleştirmek. Biz de AK Parti kadroları olarak Kütahya Yüzyılını, Türkiye Yüzyılı içerisinde geliştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah hep beraber gayretle çalışıp şehrimizi daha iyi noktalara taşıyacağız.”
AK Parti’den milletvekili seçilen Adil Biçer, birliktelik vurgusu yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: “14 Mayıs seçimlerinin ardından Kütahya’dan 3 milletvekili olarak meclise gitmenin ve bugün mazbatalarımızı almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kütahya’mızda AK Partimizi, bizleri ve Cumhurbaşkanımızı destekleyen veya desteklemeyen tüm seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bugünden itibaren Kütahya için gün birlik günüdür. AK Parti Kütahya Milletvekilleri olarak biz bu birlikteliği sağladık. Bundan sonra inşallah Kütahya’mız için var gücümüzle çalışacağız.”
AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, 5 yıllık sürecin Türkiye ve Kütahya’nın şahlanışı olacağına dikkati çekerek, “Bugün AK Parti Milletvekilleri olarak mazbatalarımızı aldık. İnşallah Türkiye’ye ve Kütahya’mıza hayırlı olsun. 28 Mayıs’ta yapacağımız seçim de inşallah Türkiye Yüzyılının başlangıcı, aynı zamanda pazartesi gününden itibaren de Kütahya’nın Yüzyılının başlangıcı olacak. 29 Mayıstan itibaren tüm Kütahya olarak birlik ve beraberlik içinde Kütahya’ya yapılacak hizmetlerde ve Kütahya’nın hayrına olacak işlerin hepsinde varız. Bu konuda Kütahya’mız müsterih olsun. Biz bu anlamda üzerimize düşen her şeyi yapacağız. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık dönem Kütahya’nın ve Türkiye’nin şahlanışı olacak.” diye konuştu.
Milletin kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini ve bu sorumluluklarının farkında olduklarını kaydeden AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ise: “Kütahya’mız 14 Mayıs’ta AK Partimize 3 milletvekiliyle mecliste temsiliyet hakkı verdi. Gerek seçim öncesi, gerek seçim süresince herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan atlatıldığı için özellikle Kütahyalı hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Bizlere çok büyük bir sorumluluk ve vebal verildi. Bizler de bunun bilinci içerisinde önümüzdeki dönemde Kütahya için, ülkemiz için ne yapabiliriz, onun derdinde olacağız. Bu minval üzere diğer milletvekillerimizle birlikte şehrimize daha fazla hizmet edebiliriz, daha fazla ne katabiliriz, bunun derdi, kaygısı ve tasası içerisinde olacağız.” ifadelerini kullandı.
Mazbatasını alan Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, seçimin sağduyu içerisinde gerçeklemiş olmasının dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Erbaş, “Benim 3’ümcü mazbata alışım. İnşallah bir önceki dönem yaptığımızdan daha fazlasını Kütahya için, ülkemiz için yapmaya gayret göstereceğiz. Kütahya istikrar, birlik ve beraberlik dediği için çok teşekkür ediyorum. Seçim süresince yoğun çalışan, evlerine, ailelerine zaman ayıramayan arkadaşlarımızı var. Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum.”
CHP Milletvekili Ali Fazıl Kasap da, mazbatayı almasında emeği olan eşi ile partililere teşekkür etti. Kasap, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Kütahya’nın sesi olacağını söyledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir