“Ormanlarımızın korunması bizim öncelikli hedefimizdir”

610

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, “Ormanlarımızın korunması ve mevcudunun arttırılarak gelecek kuşaklara aktarılması bizim öncelikli hedefimizdir” dedi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü Erdal Dingil başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısı Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.
Toplantıda öncelikli olarak 2023 yılı Orman Yangınları ile Mücadele tedbirleri ele alındı ve hazırlık çalışmaları görüşüldü.
Toplantıda konuşan Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, “Ormanlarımızın korunması ve mevcudunun arttırılarak gelecek kuşaklara aktarılması bizim öncelikli hedefimizdir. Havaların ısınmasıyla olası orman yangınlarına karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor. Yangın çıkmaması konusunda vatandaşların da hassasiyetinin sağlanması çok önemli ve hızlı mücadele etkin sonuç verecektir” dedi.
Toplantıda; 2023 yılı program ve gerçekleşmeler görüşüldü. İşletme ve Pazarlama, Silvikültür, Makine ve İkmal ile Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürlükleri sunum yaparak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ormancılık faaliyetleri ile diğer iş ve işlemlere ilişkin çalışmalarda izlenilecek yol haritasının ele alındığı toplantı; sorunlar ve çözüm önerilerinin alınması ile son buldu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir