AYNI SOKAKTA iKi PATLAMA

1276

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde önceki gün gece ve dün öğlen saatlerinde meydana gelen iki ayrı patlamada 7 kişi yaralandı. Tüp patlaması şeklinde gerçekleşen ilk patlamanın ardından dün de yine aynı sokakta bir binada önce patlama yaşandı ardından da yangın çıktı.
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, bir evde meydana gelen tüp patlamasında aynı aileden 2’si ağır 4 kişi yaralandı.
Moymul Mahallesi Danacılar Sokak’ta iki katlı bir binanın zemin katındaki Hasan Büyükmemo’ya ait dairede patlama olduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Eve ulaşan ekiplerce yaralı halde bulunan aynı aileden 4 kişi 112 Acil Sağlık ekiplerince Tavşanlı ve Kütahya’daki hastanelere kaldırıldı.
İncelemede, evdeki piknik tüpünün patladığı belirlendi.
Tedaviye alınan yaralılardan ikisinin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

AYNI SOKAKTA İKİNCİ PATLAMA
İlçede önceki gün akşam tüp patlamasında 4 kişinin yaralandığı Moymul Mahallesi Danacılar Sokak’taki başka bir binada patlama yaşandı.
Sokaktaki 4 katlı binanın ikinci katında meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.
Olayda yaralanan Mesut (42), eşi Münire (42) ve çocukları Haydar Bayraktar (21), sağlık ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan Mesut ve Münire Bayraktar, buradaki müdahalenin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi.
Yangın ve patlama nedeniyle evin camları kırılırken eşyalar da zarar gördü. Olay yerinde yapılan incelemede, ilk belirlemelere göre biriken doğal gazın sıkışarak patladığı ve ardından yangın çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor. AA




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir