Vali Ali Çelik, Simav’ın fahri hemşehrisi oldu

460

Vali Ali Çelik, ilçeye katkı ve desteklerinden dolayı Simav’ın fahri hemşehrisi ilan edildi.
Simav Belediyesi meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda hazırlanan “Fahri Hemşehrilik Beratı”nı, Belediye Başkanı Adil Biçer takdim etti.

“SİMAV’DAKİ HER ÇALIŞMADA VALİMİZİN DESTEĞİ VAR”
“Simav’daki her çalışmada Sayın Valimizin desteği var” diyen Başkan Adil Biçer, “Sorunlarımızla yakından ilgilenip, Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirilmesinde katkı ve desteğini esirgemeyen, bu uğurda büyük bir özveriyle çalışan Sayın Valimize, Fahri Hemşehrilik Beratı’nı takdim etmekten gurur duyuyorum” dedi.

“SİMAV’IN HEMŞEHRİSİ OLMAK BÜYÜK ONUR”
Simav’ın hemşehrisi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek teşekkür eden Vali Ali Çelik, “Niyet hayır, akıbet hayır düşüncesiyle çok güzel hizmetler yapıyorsunuz. Rabbim, hep birlikte Simav’ımıza, Kütahya’mıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

SİMAV ENGELSİZ PARK VE GÜNDÜZ YAŞAM MERKEZİNDE SONA GELİNDİ
Vali Ali Çelik, daha sonra Simav Belediyesinin talebi üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kütahya İl Özel İdaresince hayata geçirilen merkezde incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Adil Biçer, ortak çalışma ekipleri oluşturularak yakın zamanda hizmete alınması planlanan projenin hayata geçirilmesinde desteklerinden dolayı Vali Ali Çelik’e teşekkür etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir