500 konutluk projenin ilk etabı için ilk kazma vuruldu

431

Kentsel dönüşüm projesi için Bölücek Mahallesi’nde 500 konutluk projenin ilk etabı için ilk kazma vuruldu.
Yerinde kentsel dönüşüm projesine önem veren Belediye Başkanı Alim Işık, bu kapsamda Osmangazi Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği müjdeli haberi verdi. Bölücek Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılacak olan 500 konutluk projenin ilk kazması vuruldu.
Proje alanında firma yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Işık, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Şehrimizde hayırlı bir işi hayırlı bir günü yaşıyoruz. Uzun zamandan beri şehrimizde birçok hemşehrimizin beklentisi olan, özellikle Osmangazi Mahallemizdeki sakinlerimizin dört gözle beklediği bir gündeyiz. Bugün sözleşmeyi imzalayan Artı Değer İnşaat firmamızın yetkilileri aynı gün Bölücek Mahallemizdeki TOKİ tarafından yapılacak toplam 500 konutluk kentsel dönüşüm projesinin hafriyat çalışmalarına başladılar. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en kısa zamanda toplam 25 blok, cami ve iş yerinden oluşan bu etabı bitirerek diğer etaplara da geçmeyi planlıyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza, TOKİ Başkanı ve yetkililerine, yüklenici firma çalışanları başta olmak üzere bugüne kadar emeği geçen belediye personelimize teşekkür ediyorum. Bizi sabırla dinleyen ve bugünü bekleyen tüm hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. Projenin ihale sözleşme süresi yaklaşık 550 gün olmakla beraber inşallah 2023 yılı sonuna burayı teslim etmeyi hedefliyorlar” dedi.
Yüklenici firma yetkilileri ise ilk iş gününde kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Alim Işık’a teşekkür ederek, iş teslim günü dolmadan projeyi tamamlamayı hedeflediklerini ifade ettiler.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir