Başkan Muslu’ya tezahüratlı, formalı sürpriz

3772

Yaptıkları faaliyetlerle adından söz ettiren ve her platformda Kütahya’nın tanıtımına katkı sunmak için çalışan Kütahya Kültür Derneği, Linyit maçına da adeta damga vurdu. Taraftar grubu, dernek başkanı Süleyman Muslu’nun adını anons ettirdi, kulüp başkanı Muslu’ya TKİ Linyitspor forması hediye etti.
Ankara’da 2021 yılında kurulan Kütahya Kültür Derneği kurulduğu günden bu yana, Kütahya’nın bilinirliğini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor.
Ankara’daki faaliyetlerin yanı sıra kentin tanıtımına da fayda sağlayan dernek, Kütahya’da yapılan faaliyetleri de desteklemeye devam ediyor.
Son olarak TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Eskişehir Yunus Emre Spor ile oynadığı şampiyonluk maçında Ada Stadı’nda TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Muslu’nun adını anons ettirerek tezahüratta bulundu.
TKİ Linyit Spor Kulübünün Başkanı Akın Şirin ve Genel Kaptanı Yasin Karaaslan desteklerinden dolayı Muslu’ya teşekkür ederek, kulüp formalarını hediye ettiler.
Başkan Muslu böyle önemli bir günde ve duygusal bir atmosferde yer almaktan onur duyduğunu belirterek, misafirperverliklerinden dolayı takım yönetimine ve taraftarlarına elinden gelen desteği her zaman sürdüreceklerini ifade etti.
Muslu, bu anı “Memleket mecnunuyuz, Şampiyon Linyit Spor” ifadeleriyle instagram hesabından paylaştı. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir