Kocaçoban: “Bir ölür bin diriliriz”

570

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP), alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını şehit eden terör örgütü PKK’yı lanetledi.
KÜSİDAP olarak PKK terör örgütünün inlerini dağıtmakta kararlı olan asker-polis devlet-güvenlik güçlerinin yanında olduklarını dile getiren platform başkanı Nazif Kocaçoban,
“Kaçamayacaklarını anlayıp son çırpınışlarıyla kahraman vatan evlatlarımızı infaz eden hain teröristleri lanetliyoruz. Vatanımız-bayrağımız var olsun, milletimizin başı sağ olsun.” dedi.
Bir ölür bin diriliriz” diyen Kocaçoban, şunları söyledi: “Bütün Dünya bilsin ki; Türk Milletini yıldıramayacaklardır. Artık Devlet-Millet el ele-gönül gönüledir. Bu hain terör odaklarını İHA’larla, SİHA’larla enselerinden takip ve imha gücümüz vardır. Vatanımıza, Milletimize, Toprağımıza ve namusumuza göz diken, saldırmaya yeltenen düşmanı-vatan hainlerini, daha niyetinden tespit ile inlerinde imha edecek ordu-emniyet güçlerimiz ve can feda insanlarımız-evlatlarımız vardır elhamdülillah. Bir ölür bin diriliriz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır-kalmayacaktır. 13 vatandaşımızın böyle bir süreçte şehit edilmesi tesadüfi değildir. Yaşanan elim hadisenin, İslam düşmanlarının PKK’ya bakış açısını da net ifade ettiğini düşünmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de aynı desteğin artarak devam edeceğini göreceğimizi tahmin ediyoruz. Aynı zamanda içerdeki çok yönlü hareketlenmelerin de bir merkezden yürütüldüğünü anlamamak mümkün değildir. Ancak, her hadise ya bizzat ya da neticeleri itibariyle inşallah hikmetlidir, hayırdır. Bu elim hadise terör örgütüne karşı net bir tavır sergileyemeyenler için bir dönüm noktası olacaktır. Halktaki infial siyaseti, net tavır alacak şekilde zorlayacaktır. Bu ayrışmayı net olarak göreceğiz. Teröre ve destekçilerine göz açtırılmamalı, hukuki bir boşluk bırakılmamalıdır. Bazı dış yönetimler islam aleminde gözyaşı demektir. Irak yönetimi yeniden karıştırılıyor, Deaş yeniden canlandırılıyor. PKK şımartılıyor. Türkiye içindeki vatan hainlerine ve islam karşıtlarına açık destek veriliyor. Tüm bunlara karşılık inşallah PKK 40 yıldır ilk defa bu kadar zayıf konumda. Önemli liderlerine nokta operasyon yapılıp örgüt tamamen çökertilmelidir. İnşallah bu operasyonu bekliyoruz. Milletimizin yüreği ancak biraz olsun böyle soğur. Özellikle bölge halkımızın da terör örgütüne desteği yok denecek kadar azdır. Zorlu bir döneme girdik ve biz de bu döneme uygun adımlarımızı belirlemeliyiz. Allah yardımcımız olsun inşallah. Devletimizin Muvaffakiyeti için millet olarak duacılarıyız.”
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir