Spor Bilimleri Fakültesine Prof. Dr. Mehmet Acet Dekan olarak atandı

1156

Kısa süre önce kuruluşu açıklanan Kütahya Spor Bilimleri Fakültesi dekanlığına Kütahya’da spor camiasının tanıdığı ve sevdiği bir isim atandı.
Geçtiğimiz günlerde Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Dumlupınar Üniversitesi bünyesine kazandırılan Spor Bilimleri Fakültesine dekan ataması gerçekleştirildi.
Daha önce BESYO Müdürlüğü de yapan ve halen TÜFAD Kütahya Şube Başkanlığı görevini başarıyla devam ettiren Prof. Dr. Mehmet Acet, yeni kurulan DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nin ilk Dekanı olarak atandı.
SPOR CAMİASINI SEVİNDİREN GELİŞME
Sporda birleştirici özelliği ile Türkiye ve Kütahya’nın spor camiasının yakından tanıdığı ve sevdiği Prof. Dr. Mehmet Acet Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak atanması Kütahyalılar tarafından da sevinçle karşılandı.
Akademisyen kimliğinin yanı sıra Kütahya’da birçok sivil toplum kuruluşu ve spor taban birliklerinde yapmış olduğu görevlerin yanı sıra amatör spor kulüplerinde futbol müsabakalarına katılarak amatörlere destek vermiş ve profesyonel olmalarına öncülük etmiştir.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir