Belediye Meclisi 1. Dönem 4. Olağan Meclis Toplantısı

853

Kütahya Belediye Meclisi, 1. Dönem 4. Olağan Meclis toplantısı, 05.08.2019 tarihinde Belediye Hizmet Binası Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Başkanlığında gerçekleştirildi.
1. Dönem 4. Olağan Meclis toplantısında; Belediye Meclisinin 10.06.2019 tarih ve 191 sayılı meclis kararı ile Parmakören 1453 Konut Projesinin ve bu projenin ihale ve yapım süreçlerinde gerçekleştirilen iş ve işlemlerin araştırılması amacıyla kurulan Araştırma ve İhtisas Komisyonu raporu konusu, Belediye Meclisinin 10.06.2019 tarih ve 190 sayılı meclis kararı ile Kütahya Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Belediye Hizmet Binası projesinin ve bu projenin ihale ve yapım süreçlerinde gerçekleştirilen iş ve işlemlerin araştırılması amacıyla kurulan Araştırma ve İhtisas Komisyonu raporu konusu, Mülkiyeti Belediyemize ait muhtelif taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin (e) bendi gereğince tasarruf şeklinin belirlenmesi konusu, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 15. maddesi gereğince; Kütahya Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik taslağı konusu, Kütahya Turgutlar yolunun doğusu ile İnköy Kentsel Dönüşüm Gelişim Proje alanı arasında kalan alanda imar planı yapımı konusu, İlimiz merkez İnköy Mahallesi 1097, 1098, 1117 ve 1118 nolu parsel alanlarının bulunduğu bölgede, yol alanı düzenlemesine yönelik imar planı yapımı konusu, 14.06.2019 tarih, 30801 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, Porsuk ve Gelinkaya Kaynakları Koruma Alanları konusu, Kütahya merkez Lala Hüseyin Paşa Mahallesi, mevcut Küçük Sanayi Sitesi alanı J23b10a3a-b, J23b10b4a-b paftalar bölgesinde imar planı değişikliği konusu, Belediyemiz İştiraki olan, Belde El Sanatları Turizm A.Ş.’nin şirket ana sözleşmesinin 3. maddesi olan ‘Şirket amaç ve konusunun’ değiştirilmesi hususunda, ‘İş Sağlığı ve İş Güvenliği’ ile ‘Sağlık Hizmetleri’ alanlarının ana sözleşmeye eklenmesi konuları görüşüldü.
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın Başkanlığında gerçekleşen Meclis toplantısına; Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ile Birim Müdürleri katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir