‘Amacımız Dumlupınar’a vefa borcumuzu ödemek’

893

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Dumlupınar denilince bizde ayrı bir hissiyat oluşuyor. Yaptığımız çalışmalarla amacımız, bu topraklara olan vefa borcumuzu ödemek” dedi.
İlçe ve köylerinde devam eden bazı çalışmaları inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, yaptığı açıklamada, Dumlupınar’ı hiçbir şeyden mağdur etmemeye çalıştıklarını belirtti.
Bölgede ciddi bir yol çalışması yaptıklarını aktaran Yılmaz, şunları söyledi: “Kaymakamımız ve muhtarımızla birlikte Ağaç köyü ziyaret ettik. Ağaç köye kadar sıcak asfalt atıyoruz. Sıcak asfaltın 1 kilometresi 400 milyar. Şu anda Ağaç köye kadar 6 kilometrelik sıcak asfaltı bitiriyoruz. Ayrıca Büyük Aslıhanlar Şehitliğine de alternatif bir yoldan sıcak asfaltla çıkacağız. Buraları güzelleştiriyoruz. Burada, Dumlupınar’ın özünde yatan bizim değerlerimize bir miktar olsun, görev süremiz içinde katkıda bulunalım diye çalışıyoruz. Bizim amacımız, bu topraklara olan vefa borcumuzu ödemek. Dumlupınar hükümet binasının temelinin atılmasından son 15 yılda yapılan diğer bütün kamu yatırımlarının temel atmasında, açılışında bulunan birisi olarak, buradaki top sahamızın, okullarımızın yapılışına kadar buraya kaynak ayırdık. Dumlupınar’ı hiçbir şeyden mağdur etmedik, etmemeye çalışıyoruz.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir