Milletvekili Erbaş, İGM’nin toplantı konuğu oldu

944

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, İl Genel Meclisinin Haziran ayının son oturumuna katıldı.
Milletvekili Erbaş’ın İl Genel Meclisi ziyaretine MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük, Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç eşlik etti.
Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP heyetine hoş geldiniz diyerek İl Genel Meclisi çalışma ve işleyişi ile hedefleri konularında kısa bir bilgi verdi. Yımaz; “Köylerin ve kırsal alan altyapısını tamamladık geniş bir coğrafyaya sahip ilimizin her noktasına hizmet götürmeye çalışıyoruz. Hizmet götürürken asla bölgesel ve köy bazlı bakmıyoruz. İhtiyaç öncelikli bir anlayışla bunları yapmaya çalışıyoruz Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda ihtiyaç olan her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Meclisimiz tüm bunları birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyor. Bu vesileyle bizleri ziyaretinizden son derece mutlu olduk. Bütün milletvekillerimizden arzumuz ve talebimiz bakanlıklardan ve genel müdürlüklerden ilave ödenek ve kaynak aktarmalarıdır. Bu yönde çalışma yapmalarıdır, bunu bütün milletvekillerimizden bekliyoruz.” dedi.
Milletvekili Ahmet Erbaş’ta İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ı ve İl Genel Meclisini selamladıktan sonra meclis çalışmalarını yakından izlediğini yapılan hizmetleri takdirle karşıladığını ve mutlu olduğunu belirterek meclise çalışmalarında sergiledikleri birlik beraberliğe teşekkür ederek Kütahya hakkında Ankara’da yaptığı çalışmaları anlattı. Bu konuda tüm meclis üyelerine kapısının açık olduğunu ve her konuda kendisine ulaşabileceklerini belirterek meclisten ayrıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir