Anne yemeği hasretini dindiren mekân: Tuana Ev Yemekleri

273

Anne özeniyle hazırlanan ev yemekleri, doğallığı ve lezzetiyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Kütahya’da yaklaşık 1 buçuk yıl önce hizmete giren Tuana Ev Yemekleri, müşterilerine anne özeniyle hazırlanan yemekleri sunuyor.
Sevgi Yolu Akbank Aralığı Nizam Sokaktaki Türk Telekom binası bitişinde hizmet veren işletme, anne ve ev yemeklerini özleyenlere alternatif ayrıcalıklı bir seçenek oluşturuyor.
İşletme sahibi Şerife Göl Çelebi, yaklaşık 1,5 yıl önce açtıkları işletmelerinde anne lezzetlerini müşterilerle sunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

“LOKANTA DEĞİLİZ, EV YEMEĞİ HİZMETİ VERİYORUZ”
Daha önce Antalya’da 12 yıllık işletmecilik ve lüks otellerde aşçılık tecrübesinin ardından memleketi olan Kütahya’ya döndüklerini ve bu işe başladıklarını dile getiren Çelebi, şunları kaydetti: “Kütahya’ya gelince bir kafe devralarak ev yemekleri işini yaptık. Ardından Sevgi yolu Akbank aralığında, LC Waikiki mağazasının karşısında bulunan şu anki yerimize taşındık. Burada ciddi bir talep görmeye başladık. Özenle hazırladığımız anne yemeklerimizi, ev yemeklerimiz oldukça beğenilir duruma geldi. Bankacılar, memurlar, esnaflar ve toplumun hemen her kesiminden müşterimiz bulunuyor. Biz lokanta değiliz, sadece ev yemeği yapıyoruz. Evde nasıl yemek yapılıyorsa aynı şekilde burada yapıyoruz. Tamamen ev yemeği olarak hizmet veriyoruz.”

“EV YEMEĞİ VE TATLI ÇEŞİTLERİMİZ ÇOK BEĞENİLİYOR”
Yemek çeşitleri hakkında da bilgiler veren Çelebi, şöyle devam etti: Günde 2 çeşit çorba, 1 çeşit et yemeği, 1 çeşit köfte yemeği, 1 çeşit tavuk yemeği, 3 çeşit de sebze yemeği, meze ve salata çeşitlerimizle hizmet veriyoruz. Makarna ile soslu tavuk çeşitlerimiz de bulunuyor. Bunların yanı sıra yöresel Kütahya yemeklerimizden cimcik, mercimekli sini mantısı, kıymalı mantı yapıyoruz. Tatlı olarak da yine dışarıda herhangi bir lokanta veya benzeri bir işletmede bulunamayacak, çocukluğumuzun tatlılarından bisküvi pastası yapıyoruz. Yine fırın sütlacı, ıslak kek, mozaik pasta gibi tatlı çeşitlerimizi de oldukça beğeniliyor. İşletmemize gelen müşterilerimize hizmet verdiğimiz gibi çeşitli platformlar üzerinden bize sipariş veren müşterilerimize de paket servisiyle hizmet veriyoruz.”

“KALİTEMİZE GÖRE UYGUN FİYATLARLA HİZMET VERİYORUZ”
Ev Yemekleri işletmesini ailesiyle birlikte çalıştırdığını ve personelleriyle birlikte yemekleri hazırladığını da aktaran Çelebi, “Burası tabi ki bir işletme, ticari amaçla çalıştırıyoruz. Ama önceliğimiz anne lezzetini sunmak. Yemeklerimizin fiyatları bazı kesimlere çok uygun bazılarına ise pahalı gelebiliyor. Ancak biz kalitemize göre uygun fiyatlarla hizmet verdiğimizi düşünüyoruz. Özellikle şehir dışından gelip bizden yemek yiyenler fiyatlarımızın çok uygun olduğunu belirtiyorlar. Lokanta usulü değil ev usulü yemek yapıyoruz. Özellikle yemeklerini genellikle dışarıdan yemek durumunda olanlar bizi çok tercih ediyor ve gerçek ev yemeği lezzetini bulduklarını ifade ediyorlar. Müşterilerimizin bu memnuniyeti bizi çok mutlu ediyor. İnşallah bu lezzetimizi ve çizgimizi bozmadan uzun yıllar hizmet vermeye devam etmek istiyoruz” diye konuştu. HABER/FOTOĞRAF: RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir