Başarılı müdür milletvekilliği için istifa etti

1595

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun başarılı Müdürü Doç. Dr. Adnan Ersoy’un, AK Parti Kütahya milletvekilliği aday adayı olmak için istifa ettiği bildirildi.

24 Haziranda yapılacak olan milletvekilli seçimi için Kütahya’dan aday adayı olmak isteyen devlet memurları için bugün son gün. Kütahya’dan aday adayı olmak isteyen Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun başarılı Müdürü Doç. Dr. Adnan Ersoy, dün sosyal paylaşım sitelerindeki hesabından yapmış olduğu açıklamasında, milletvekili aday adaylığı için istifa edeceğini paylaştı.

Simav nüfusuna kayıtlı ve uzun yıllardır Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda çeşitli görevleri başarılı bir şekilde yürüten Ersoy paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Simav’ımıza, Kütahya’mıza, ülkemize ve en önemlisi içinde doğup büyüdüğüm, 1978 yılından beridir, her durum ve şartta nefer olarak hizmet etme bilinciyle yetiştiğim davamıza hizmet etme ve bu hizmette başkomutana yakın olma isteği ve aday adayı olma şartını yerine getirmek amacıyla istifa dilekçemi veriyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. Sefer bizim, zafer Allah’ın…”

Aktif sporcu kişiliği ile de bilinen Ersoy’a bu paylaşımının ardından birçok kesimden adeta tebrik mesajı yağdı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir