Somali’ye yardım konserine yoğun ilgi

1087

Kütahya’da, İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Genç İHH Teşkilatı tarafından düzenlenen ve geliri Somali’de açılacak su kuyusunda kullanılacak olan konsere vatandaşların ilgi gösterdiği bildirildi.
İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Genç İHH Teşkilatı Başkanı Murat Aydoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu Kütahya’da Somali’ye yardım amacıyla konser etkinliği düzenlediklerini, konsere ilgi gösteren herkese teşekkür ettiğini belirtti.
Konsere Genç İHH Genel Başkanı Fatih Yazıcı’nın konuşmacı olarak katıldığını, Kütahyalı şair Züleyha Özbay Bilgiç’in de Kudüs için yazdığı şiiri okuyarak konsere renk kattığını dile getiren Aydoğdu, şunları kaydetti:
“Geliri Somali’de açılacak su kuyusunda kullanılacak olan “Şehadet Gecesi-Kudüs” programımızla hem şehitlerimizi yad etmek istedik hem de nazlı Kudüs’ümüzü gündemde tutmaya devam etmek için hazırladık. Halkımız bin 500 kişiye yakın bir katılım sağlayarak desteklerini bizden esirgemediler. Konserimiz sorunsuz ve çok güzel geçti. Ömer Karaoğlu’nun naif sesi ve ezgilerine halkımız coşkulu bir şekilde katılım sağladı. Konserin hazırlanmasında başından sonuna kadar tüm emek ve gayretini ortaya koyan Kütahya Genç İHH, üniversite ve lise teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Somali’de açacağımız derin su kuyusu için başlattığımız kampanyamız 400 bin liraya ulaşana kadar devam edecektir. Gönlü geniş vefakar Kütahya halkımızın desteklerini artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Ölünce dahi amel defterlerinin açık kalması adına bu projemize herkesi ortak etmek istiyoruz.”
Aydoğdu, benzer etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir