‘Kütahya’nın başarısı dikkat çekecektir’

1608

İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti İl Kütahya Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Musa Yılmaz, referandum sonuçlarını değerlendirdi. Yılmaz, “Yüzde 70.3 ‘evet’ oyu ile Kütahya büyük bir başarı sağlamıştır. Bu başarı dikkat çekecektir” dedi.

“KÜTAHYA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜSÜ OLMUŞTUR”

Elde edilen başarının cumhurbaşkanı, başbakan ve genel merkezin de dikkatini çekeceğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu: “Kütahya’da sandığa gitme oranı yüzde 90’ın üzerindedir. Referandumda 371 bin geçerli oy kullanıldı. Seçimlere şimdiye kadar il genelinde herhangi bir itiraz olmadı. Seçim günü ve sonrası herhangi bir olay da yaşanmadı. Yüzde 70.30 ‘evet oyu ile Kütahya değişiminde ve dönüşümün öncüsü olmuştur. Kampanya boyunca gürültü ve çevre kirliliğine özen gösterdik.”

“KÜTAHYA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIŞTIR”

Yaklaşık 50 gün süren referandum kampanyası süreci içerisinde tüm teşkilatların büyük bir özveri ve gayretle çalıştığına dikkat çeken Yılmaz, “Kampanya boyunca milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, partimizin merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları yüksek bir performans gösterdiler. Kadın kollarınız 107 bin haneye ziyaretler gerçekleştirmiştir. Gençlik kollarımız da, Başbakanımız tarafından gönderilen 93 bin mektubu bizzat adreslerine teslim ederek, ziyaretler gerçekleştirmiştir. Bunların dışında yüzlerce organizasyonla halkımızla birlikte olduk. Kütahya üzerine düşeni yapmıştır” diye konuştu.

“DAHA MUTLU İNSANLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Referandum sürecinde elde edilen başarının teşkilatlardaki her bir bireyin fedakarca çalışarak, vatandaşların büyük destekleri ile sağlandığına vurgu yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş da, “Siyasette en önemli unsun insandır. Referandumdaki başarı 2 bin 500 civarındaki teşkilat mensuplarımız, 70 binin üzerindeki üyelerimizin ve halkımızındır. ‘Evet’ oylu veren de ‘hayır’ oyu veren de bizim için önemlidir. İnşallah, insanların daha mutlu olduğu bir şehirde yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur da birer teşekkür konuşması yaptı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir