‘Ustalık dönemindeyiz’

495

Yeniden Refah Partisi Kütahya Belediye Başkan adayı Osman Gezgin, Belediye Meclis Üyeliği Ve İl Genel Meclis Üyeliği adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Biz bu işin çıraklığını, kalfalığını yaptık. Şimdi ustalık dönemindeyiz” dedi.

“BELEDİYE İLE ALAKALI AKLINIZA GELEBİLECEK BÜTÜN İŞLEYİŞİ BİLİYORUZ”
Kentteki bir salonda düzenlenen programda konuşan Gezgin, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Sabah namazı ile birlikte çalışmalara başladıklarını dile getiren Gezgin, şunları söyledi: “Biz gün içerisinde esnaf, sivil toplum kuruluşları gibi vatandaşlarımızın her kesimine gün içerisinde ulaşmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. Bunun yanında da her zaman iddia ettiğimiz belediyecilik tecrübemiz. Bu tecrübemizle birlikte projelerimizi her akşam bir projemizi açıklayarak projelerimizi vatandaşımızın beğenisine, dikkatine sunuyoruz. Yola çıkarken öncelikle Allah’a sonrasında vatandaşımızın ferasetine ve teveccühüne güveniyoruz. Sonrasında da, samimiyeti gözlerinden okunan teşkilatımıza güveniyoruz. En önemli güvendiğimiz konu ise Bilecik’te 10 yıl belediye bakan yardımcılığı yapmış olmamız. Belediye ile alakalı aklınıza gelebilecek bütün işleyiş ve kanunlarla ilgili tecrübemiz oluştu. Bugüne kadar açıkladığımız projelerimizde görüyoruz ki vatandaşlarımız kendilerine temas eden projelere aç. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın projelerimize karşı büyük beğenilerini duyuyoruz, görüyoruz.”


“BAHANE DEĞİL PROJELERİMİZİ UYGULAYACAĞIZ
Kütahya’da yaşanan birçok sorunun çözümü ile ilgili projelerinden söz eden Gezgin, şöyle devam etti: “Biz yapabileceklerimizi söylüyoruz, yapamayacaklarımızın vaadini vermiyoruz. Eğer siz ayakları yere basmayan projeleri vaat ederseniz, seçim geçer koltuğa oturur ve 5 sene boyunca bu projeleri neden yapamadığınızı anlatırsınız. “Korona süreci oldu, Ukrayna savaşı oldu, belediyenin borcu vardı o yüzden yapamadım” dersiniz. Biz belediyenin alacağını da borcunu da biliyoruz. O koltuğa oturan insan bunları bahane etmeyecek. İnsanların umutlarıyla oynamayacak. Dolayısıyla bizde bunlar olmaz. Biz ne yapacağımızı anlatırız. Kütahya’da ilk defa bizim dönemimizde bir kadın belediye başkan yardımcımız olacak.”


GEZGİN PROJELERİNİ ANLATTI
“Biz bu işin çıraklığını, kalfalığını yaptık. Biz artık ustalık sürecindeyiz” diyen Gezgin, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz Anıtlar Kurulu ile görüştük, Çarşamba-Cumartesi pazarımızı eski yerine yapacağız. Bunu bir iddia uğruna söylemiyoruz. O bölgede ticaret kilitlendi, oranın tekrar hareketlenebilmesi için bizim pazarı yeniden mevcut yerine yapmamız lazım. Bazı adaylar da yanlış söylüyor, oraya 2 bin araçlık otopark olmaz. Biz hazırladığımız proje ile dış mimarisi Osmanlı bedesten mimarisi olacak şekilde projelendirdik. Artık Pazar yerinin gündem olmasını istemiyorum. Bizim şu ana kadar yüzlerce projemiz arasında öne çıkan 55 projemiz var. Onunla ilgili kitapçığımızı dağıtacağız.”
Hayata geçirecekleri bazı projelerinden de söz eden Gezgin, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği adaylarını tek tek tanıttı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir