Kütahyalı esnafın 100’üncü yıl coşkusu

552

Kütahya’da, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinliklerini büyük bir coşku ve heyecanla kutlanmaya başlarken kentte esnaflık yapan Ahmet Ekinci, 100’üncü yıl aşkına işyerini bayrak ve ay yıldızlı balonlarla donattı.

Kütahya Valiliği tarafından yapılan “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında şehri Kütahya’yı şanlı bayrağımızla donatıyoruz! Haydi Kütahya! Cumhuriyetimizin 100.yıl gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşayalım” çağrısı üzerine harekete geçen beyaz eşya bayisi esnaf, işyerinin içini ve dışını Türk bayrakları, ay yıldızlı ve üzerinde 100’üncü amblemi olan balonlarla donattı.

Oldukça renkli bir görünüme kavuşan işletmeye gelenler de işletmeci Ekinci’yi tebrik etti. Konu ile ilgili açıklama yapan beyaz eşya bayisi Ahmet Ekinci, Türkiye Cumhuriyetinin 100’üncü yılının kutlu olmasını diledi.

Valiliğin çağrısıyla harekete geçtiğini belirten Ekinci, şunları söyledi: “Kütahya Valimizin çağrısı ve firmamızın da talebi üzerine 100’üncü yılımızı coşkuyla yaşamak adına işyerimizi bayraklarla ve balonlarla donattık. 100’üncü yılımızı coşku içerisinde kutlamak için hazırız. Nice nice yüzyıllara diyoruz. Daha güzel günlerimizin olmasını temenni ediyorum.” MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir