‘Kütahya Belediyesini alacağız’

991

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, yerel seçimlerde MHP’nin Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarını çıkaracaklarını ve Kütahya’da da merkez belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri alacaklarını bildirdi.
Yıldırım, partisinin İl Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Sarayında düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, MHP olarak, başta Ankara olmak üzere, Kütahya ve bütün illerin belediye başkanlıklarını alacaklarını söyledi.

“MHP’YE CİDDİ TEVECCÜH VAR”
Sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşlar MHP’ye ciddi teveccüh gösterdiğini dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu: “Bu teveccüh boşa değil, Milliyetçi Hareket Partisine bu teveccüh 24 Haziranda da vardı. Milliyetçi Hareket Partisinin içerisinde bir parti çıkmıştır. O da yüzde 10 almıştır. Toplarsanız yüzde 20’nin üzerinde. Milliyetçi Hareket Partisine ‘yüzde 2-3’ diyenler, ‘böyle bir parti kalmadı’ diyenlere milletimiz cevap vermiştir.
31 Mart yerel seçimlerinde de milletimiz cevap verecektir. Burası Kütahya ve burada inşallah ilk defa Kütahya Belediyesini alacağız. Elimizdeki belediye sayımızı ikiye katlayacağız. Belediyecilik farklı bir şey. Milletvekili veya bakan olursunuz, başka makamlarda bulunursunuz ama memleketinize, bulunduğunuz bölgeye bir belediye başkanı kadar hizmet edemezsiniz. Çünkü belediyenin kendi bütçesi başkanın elindedir.”

“ADAYLARIMIZIN HALKTA KARŞILIĞI OLACAK”
Belediye başkanı adaylarını belirleme kriterlerinden de söz eden Yıldırım, “Milliyetçi Hareket Partisi, belediye başkanı, mutlaka ve mutlaka liyakatli, ehliyetli, halka karşı tevazulu, memleketine hizmet eden, Milliyetçi Hareket Partisinde de siyasetini devam ettiren nitelikli, kabiliyette ve beceride olacak. Bu manada bizim aday adaylarımıza, teşkilatımıza, adaylarımıza, hepimize iş düşüyor.
Halkta karşılığı olan, belirli kriterleri taşıyan arkadaşlarımızla seçime gidip hedeflerimize ulaşacağız. Mevcut 174 belediyeyi tekrar alıp üzerine koymamız, eklememiz gerekir. Bizim yapacağımız, beldemizde, ilçemizde ve ilimizde hedefe kitleneceğiz ve mutlaka ve mutlaka seçimi alacağız. Bu manada da kırgınlık, dargınlık söz konusu olmasın. Memurumuzla, işçimizle, partimizle, gençlerimizle, ocağımızla, bucağımızla hep beraber hedefe kitlenmemiz gerekir.” ifadelerini kullandı.

“ZAMAN 3 HİLALİ DALGALANDIRMA VAKTİDİR”
1 Kasım 2015 milletvekili seçimlerinde kaybettikleri milletvekilini 24 Haziranda yeniden kazanarak yollarına devam ettiklerini ifade eden MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım da şunları kaydetti:
“Şimdi vakit üzerine koyma vaktidir. Vatan sevgisi imandandır. Vatan sevgisi ise millete hizmet etmenin en büyük gücüdür. “Bu sevgiyi en iyi gösterilecek yerlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir” der lider Devlet Bahçeli. İşte bu inanç ve şuurla 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde 3 ilçe 5 belde belediyesinin üzerine koyma vaktidir. Zaman, üç hilalli sancağımızı tüm yöremizde dalgalandırma vaktidir. Kütahya il, ilçe, belde teşkilat mensuplarımızla, ülkü ocaklarımızla 31 Mart 2019 seçimlerinde başarıya odaklanmıştır. Yerel yönetimlerde milletimize hizmet etmede çalışmakta, çırpınmakta yorulmayacağız. Biz bu seçimlerde başaracağız, başaracağız ve başaracağız.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir