Kocaçoban yeniden başkan

941

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet- Sen) Kütahya şubesinin 6. Olağan kongresinde mevcut başkan Nazif Kocaçoban yeniden başkan seçildi.
Kentteki bir davet salonunda düzenlenen Diyanet-Sen Kütahya şubesinin 6. Olağan kongresi Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Diyanet-Sen Kütahya şubesi başkanı Nazif Kocaçoban, İstiklal Marşının okunması ve divan seçimi ile devam eden kongrede yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Diyanet mensuplarının sorunlarına çözüm bulunması yönünde ve memleketin huzur ve bekası için çalıştıklarını dile getiren Kocaçoban, şunları söyledi: “Gelişen ve değişen dünya konjonktüründe din gönüllü arkadaşlarımızla İslam dininin evrenselliğini iyi okuyacak ve çağa İslam mührünü vuracağız inşallah. Bölüşürsek çok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Biz bir ve beraber oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz bir mesele ve sorun olmayacaktır. Sendikacılık ekip işidir. Eğer sağlam bir ekiple yola çıkılırsa neticesi de iyi olur. Biz bugüne kadar yapmış olduğumuz kongrelerde hemen her dönem değişiklik yaparak geldik. Bugüne kadar emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bundan sonra beraber çalışacağımız arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Milletimiz ve memleketimizin bekası için biz din görevlilerine ne görev düşüyorsa fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum.”
AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Eğitim Bir-Sen Kütahya şube başkanı Fatih Köse de birer konuşma yaparak Diyanet –Sen Kütahya Şube kongresinin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Konuşmaların ardından gündemin diğer maddelerine geçildi.
Kongre sonrasında mevcut başkan Nazif Kocaçoban yeniden şube başkanlığına seçildi.
Yönetim kurulu üyeleri ise Ülfet Balon, Numan Küçükçakır, Yüksel Adıgüzel, İbrahim Kızıldağ, Şakir Can ve Mehmet Atış’tan oluştu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir