1. OSB’de birlik ve beraberlik kahvaltısı

1043

1.Organize Sanayi Bölgesi’nde 2017 yılında yapılan faaliyetler hakkında toplantı düzenlendi.
Toplantı 1.Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Servet Demir’in 2017 yılı faaliyetlerini sunmasıyla başladı.
1.Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Servet Demir; Her yıl olduğu gibi bu yılda yatırımcımızın ve gelecek olan yatırımcıların verimliliğini arttırmak onlara daha iyi imkânlar sunmak için gece gündüz demeden emek verdiğimiz 2017 yılı geride bırakmış bulunmaktayız. Geçen yıl 1. baskısını yayınladığımız Organize Sanayi Bölgesi Dergisinin 2.Baskısını daha geniş kapsamlı çalışarak yayına hazır hale getirdik. Video görsel sunumumuz da izlediğiniz üzere 2017 yılı OSB’miz için yatırımların çok yoğun ve verimli olduğu bir yıl olarak geride kalmış olup, 2017 yılı için 123 milyon TL bütçe hedeflenmiş ve %98’lik bir oranla gerçekleşme sağlanmıştır, dedi.
Sunum sonrası konuşan Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; 1. Organize Sanayi Bölgesi olarak biz yönetim kurulu başkanlığını yaklaşık dört yıldır bu görevi arkadaşlarımızla beraber yerine getirmeye gayret ediyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz sizlerle bir araya gelerek organizemizdeki eksiklikleri ve yapılması gereken çalışmaları sizlerden de dinleyerek karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. Bu noktada toplantılarımızın Organize Sanayi Bölgemiz ve Kütahya’mız için yararlı olduğunu düşünüyorum.
Geriye dönüm baktığımız zaman dört yıl önceki organize ile şimdiki organizenin çok farklı bir konuma geldiğini hep birlikte görüyoruz. Biz şehrimizde hangi düzenlemeleri yaptıysak, aynı şekilde Organize sanayi bölgemizde de yönetim kurulu üyelerimizle beraber aynı düzenlemeleri yaparak daha kurumsal hale getirdik. Yapılan çalışmalar doğrultusunda şuan geldiğimiz noktaya baktığımız zaman Organize Sanayi Bölgesinin 25 milyonun üzere parası olduğunu bilmeniz gerektiğini düşünüyorum. İnşallah Organize Sanayi Bölgemiz bu güçle çalışmalarına devam edecektir. Özellikle burada bulunan siz değerli sanayici iş adamlarımız her yıl yeni projeler üretmeli, her yıl yeni fabrikaların temellerinin atılabildiği bir Türkiye olmalı, Kütahya olmalıdır. Bu konuda biz yerel yöneticiler olarak, Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu destekçiniz olduğumuzu söylemek istiyorum. Cumhurbaşkanımızın da her zaman ifa ettiği gibi bizler sizlerin hizmetkârıyız. Bunun gereğinin yapılması konusunda sizlere her zaman kapımız açık ve yanınızdayız bunu unutmamanızı istiyorum. Başta müteşebbis heyet başkanımız olmak üzere tüm katılımcılarımıza Türkiye’ye ve Kütahya’ya katkılarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum, dedi.
Protokol konuşmalarının ardından organize sanayi bölgesinde, 15 yıl boyunca faaliyet gösteren firmalara ve 2017 yılında Organize Sanayi Bölgesine katılan firmalara plaket takdim edildi.
Protokol üyelerinin firmalara plaket takdimiyle devam eden toplantıda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Düzeltaş İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. firma müdürü Halil İbrahim Düzel ve Ünsa Madencilik Turizm Tic. ve AŞ. adına vekaleten Ahmet Altunbay’a plaketlerini takdim etti.
1.Organize Sanayi Bölgesi Müdürlük Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, daire müdürleri, protokol üyeleri ve iş adamları katıldı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir