Banka Promosyon Sözleşmesi imzalandı

1148

10 Ocak 2022 tarihinde yapılan maaş promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası ile “Banka Promosyon Sözleşmesi” imzalandı.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda yapılan imza töreninde promosyon sözleşmesini, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit imzalarken Yapı Kredi Bankası adına Kütahya Yapı Kredi Bankası Müdürü Bircan Şerefoğlu imzaladı.
38 ay boyunca geçerli olacak protokol kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müdürlüğe bağlı kurumlardaki kadrolu personelden maaş hesapları için hesap işletim ücreti alınmayacak, standart kredi kartları tahsis edilmesi halinde kredi kartı üyelik bedeli alınmayacak; şube, internet ve diyalog üzerinden maaş hesaplarından gerçekleştirilecek havale ve EFT ücret/masraf/komisyon, işlem adedi ve bankaların yasal saat sınırları içinde masraf veya ücret talep edilmeyecek. 15 Şubat 2022 tarihinde ilk maaşlarını alacak olan personele bu tarihten sonra 15 iş günü içerisinde banka tarafından promosyon ücreti tek seferde ve peşin olarak ödenecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okul ve kurumlarda yeni göreve başlayacak olan veya sonradan nakil gelen personele de kalan süre baz alınarak her 3 aylık dönemlerde ( Ocak, Nisan Ağustos, Aralık) promosyon ödemesi yapılacak, kurumdan ayrılan (emekli olan, naklen atanan, istifa eden, ücretsiz izine ayrılma gibi nedenlerle) personelden promosyon tutarı geri istenmeyecek. On iki ilçeye en az 1 ATM konulması, buna imkan yok ise ilçelerdeki ortak ATM’lerden personel ücretsiz olarak yararlanacak, bu banka ATM´lerinden banka kartları ve kredi kartları ile gerçekleştirilecek mevduat hesabından para çekme/ para yatırma, bakiye sorgulama, kredi kartı borcu ödeme/sorgulama ve kredi kartı limit sorgulama işlemlerinden ücret/komisyon tahsilatı yapılmayacak.
Protokolün imzalanmasından sonra İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit protokolle elde edilen kazanımların eğitim camiası için hayırlı olmasını temenni etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir