EK BİNANIN NASIL DEĞERLENDİRİLECEĞİ AÇIKLANDI

195

Kütahya Şehir Hastanesinin açılmasıyla birlikte boşaltılan hastane Ek Binasının nasıl değerlendirileceği açıklandı.

Kütahya Şehir Hastanesinin hizmet vermesiyle birlikte Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binası da taşınarak boşaltıldı.

Bir yandan Ek Binada bulunan birçok tıbbi cihazın Şehir Hastanesine usulsüzce devredildiği iddiaları kamuoyunda konuşulurken diğer yandan Ek Binanın nasıl değerlendirileceği de açıklandı.

Daha önce de sağlık yöneticileri tarafından Ek Binanın bulunduğu alana Sağlık yerleşkesi yapılacağı yönündeki bilgilendirmelerin ardından bugün de yeni bir açıklama daha yapıldı.

Yapılan açıklamada, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binasının yerine Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Kanser Erken Tarama ve Eğitim Merkezi, 112 Acil Servis Hizmetleri Başhekimliği, Acil Servis Hizmetleri İstasyonu, Sağlık Müdürlüğü tüm idari birimlerinin olacağı bir yerleşkenin yapılacağı duyuruldu.

Söz konusu alanda enjeksiyon, pansuman gibi hizmetlerin yapılabileceği bir acil ünite kabininin kurulacağı da ifade edildi. HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir