EGEM Platformu iftarda buluştu

257

Egem Platformu, Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde 800’den fazla Ege bölgesi hemşerisini ağırladı.

Ege’nin çeşitli şehirlerinden gelen bürokratlar, siyasetçiler, iş insanları ve öğrenciler, iftarda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları paylaştı.
Egem Platformu Dönem Başkanı ve Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şube Başkanı Nuri Uygun, etkinlikte yaptığı konuşmada, katılımcılara ve etkinliğin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür etti.
Uygun, Egem Platformu’nun amacına ve ege bölgesinin kalkınmasında liyakatli bürokratların önemine vurgu yaparak, bölgesel iş birliğinin güçlenmesinin gerekliliğini belirtti. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da, Egem Platformu ile iş birliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bölgesel birlik ve işbirliğinin önemine dikkat çekti. Programda, Ege bölgesi halkının birlik ve beraberlik içinde olabileceğinin güzel bir örneğini sunulmuş oldu.
Katılımcılar, iftar sonrasında yapılan sohbetlerde Ege bölgesinin geleceği ve bölgesel kalkınma hakkında fikir alışverişinde bulundu. Egem Platformu ve Yenimahalle Belediyesi, gelecek dönemlerde Ege bölgesinin kalkınmasına katkı sağlayacak projeler ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini duyurdu.
Önümüzdeki ay içinde Egeli üst düzey yönetici bürokratlar ve iş adamlarından oluşacak Egem Danışma Kurulu’nun kurulacağını açıklayan Egem Platformu Dönem Başkanı ve Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şube Başkanı Nuri Uygun, bu danışma kurulunun bürokrasi, siyaset ve bölge ekonomisine büyük katkılar sunması beklendiğini ifade etti.
Uygun, Egem Danışma Kurulu’nun oluşturulmasının önemine dikkat çekerek, Ege bölgesinin kalkınmasına katkıda bulunacak liyakat sahibi bürokratların desteklenmesi ve bölgesel iş birliğinin daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir