ÇALIŞMA BAKANINDAN
SARAÇOĞLU’NA DESTEK

495

Bazı ziyaretler ve programlar için Kütahya’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu’na destek istedi, Kütahya’nın AK Parti belediyeciliği ile buluşma zamanının geldiğini söyledi.

BAKAN IŞIKHAN’IN İLK ZİYARETİ VALİLİĞE
Kütahya programları kapsamında Valiliği ziyaret eden Bakan Işıkhan, Vali Musa Işın ve diğer protokol üyelerince karşılandı. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Işıkhan’a Vali Musa Işın, hediye takdim etti.
AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın Zafer Meydanı’ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi’nde konuşma yapan Bakan Işıkhan, AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu’na destek istedi.
“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIM”
Bakanlık olarak Kamil Başkana her türlü desteği vereceklerini belirten Işıkhan, şunları söyledi: “Bu noktada biliyorum çok yoruldunuz, kapı kapı dolaşıp, gönüllere dokunmaya çalışıyorsunuz. Kadın teşkilatlarımız burada, gençlik teşkilatımız burada, Allah razı olsun. İnşallah 31 Mart’tan sonra 1 Nisan’da da kıymetli belediye başkan adayımız Kamil başkanımı da inşallah mazbatayı alacak şekilde kutlarız. Bu yüzden sizin desteğinizi son ana kadar bekliyorum. Artık Kütahya’mızı da gerçek belediyecilikle buluşturma zamanı. Biliyorsunuz belediyecilik noktasında da en iyi örneği, en iyi hizmeti ve modeli AK Parti hükümetleri getirmiştir. Bu noktada başkanımıza ben de Bakanlık olarak ne tür destek gerekiyorsa da her türlü desteği vermeye de hazırım.”
“EMEKLİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARA HIZLA BAŞLADIK”
2024 yılının emekliler yılı olarak ilan edildiğini de belirten Işıkhan, şöyle devam etti: “Emeklilerimizin yaşamış olduğu ve ihtiyaç duyduğu konularda onların sosyal, psikolojik, ekonomik, kültürel anlamda refahlarının artırılması noktasında çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 2024 yılını ’emekliler yılı’ olarak kutlayacağız inşallah. Çalışmalarımızı yavaş yavaş netleştikçe somutlaştıkça da kamuoyuyla ve sizlerle paylaşacağız. Çünkü emeklilerimiz bizim başımızın tacı ve her zaman sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ettiler. Refah düzeyimiz arttıkça arta kalan bu geliri de çalışanlarımıza ve emeklilerimize inşallah aktaracağız.
“KADIN İSTİHDAMI ARTIYOR”
Kadın istihdamının önemine de değinen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde kadın istihdamının artırılması noktasında İş Pozitif projesini başlattıklarını hatırlatan Işıkhan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Kütahya’mızda da siz kıymetli iş insanlarımızdan, milletvekillerimizden kıymetli başkanımdan da ben şu ricada bulunuyorum. Mutlaka ve mutlaka kadınları istihdama yönlendirin. Tek yönlü bir ekonomik kalkınma ve istihdam olmaz. Bakın 1 aylık zaman içerisinde elhamdülillah rakam 50 binin üzerine çıktı. 50 binden fazla kadın istihdama girmiş durumda.”
Beraberindeki partililerle daha sonra Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Işıkhan, buradaki programın ardından Tunçbilek’te maden işçileri ile düzenlenen iftar programına katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir