AK Partiden gövde gösterisi

499

AK Parti Kütahya’da düzenlediği aday tanıtım töreni adeta gövde gösterisi sundu. Binlerce partili programa katılarak coşkulu bir tanıtıma tanıklık etti.

TANITIM PROGRAMINA GENİŞ KATILIM
Kütahya Yeni Kapalı Spor Salonundaki tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti MKYK üyesi Erkan Güral ve Tarım ve Orman Eski Bakanlarından Veysel Eroğlu, AK Parti önceki dönem bazı milletvekilleri, teşkilat yöneticileri ile partililer katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, gece gündüz çalışarak seçimleri en yüksek oy oranı ile kazanacaklarını belirtti.


“KÜTAHYA’YI 12 İLÇE, MERKEZ VE 15 BELDESİ İLE TAYYİP ERDOĞAN’A HEDİYE EDECEĞİZ”
“Kütahya’yı 12 ilçe, merkez ve 15 beldesi ile Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğiz” diyen Önsay, şöyle devam etti: “Kütahya nasıl ki 14 Mayıs’ta Ak Parti’nin Türkiye’de en yüksek oy aldığı 10. İl olduysa, nasıl ki 28 Mayıs’ta Ege Bölgesi’nde bir önceki dönem kaptırdığı birinciliği Afyon’dan tekrar aldıysa bu seçimde de 31 Mart’ta yeni bir destan yazacaktır. Bu hedefe doğru 28 Mayıs akşamı cumhurbaşkanlığı seçimlerini bitirdiğimiz andan itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla gece gündüz sahada yer aldık. Ertesi gün Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 28 Mayıs akşamından itibaren il teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız ertesi gün seçim varmış gibi çalışmaya devam ettik ve ben inanıyorum ki bütün Bu çalışmaların hasadını 31 Mart günü yapacağız. Bugün itibarıyla 1606 sandığımızın her birinde asil ve yedek sandık üyelerimizle, müşahitlerimizle 6 bin 500 kişi hazırız. İnşallah bu hafta içerisinde gerek il, gerek 12 ilçe, 15 beldede belirlenen belediye başkanımızla beraber 610 tane belediye meclis üyemizle 37 tane il genel meclis adayımızla Kütahya’yı kapı kapı gezmeye, bütün kapıları çalmaya, bütün gönüllere girmeye hazırız Allah’ın izniyle. AK Parti 22 yıllık iktidarında ben, sen, o demeden, meseleyi bir bayrak yarışı anlayışı içinde değerlendirerek ne görev verilirse ona hazır dava adamlarıyla bugün ayaktadır, ayakta olmaya devam edecektir.”


“BAZI BELEDİYELERDE BAYRAK DEĞİŞİMİ YAPILDI”
31 Mart seçimlerinde bazı belediye başkanlıklarında değişikliğe gidildiğini de kaydeden Önsay, “Bu dönem bazı belediye başkanlarımızla bayrak değişimi yapıyoruz. Büyük bir olgunlukla buraya teşrif eden belediye başkanlarımız, Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e, Şaphane Belediye Başkanımız Rasim Daşhan’a, Simav Belediye Başkanımız Fatih Kalay’a, Çavdarhisar Belediye Başkanımız Halil Başer’e, sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bütün bu seçim boyunca, gerek göreve devam eden, gerekse etmeyen tüm belediye başkanlarımızla el ele, birlikte, gönül gönüle hedefe koşacağız. Bizim bundan hiçbir şüphemiz yok. Bugün de bize hiçbir şüphemiz olmaması gerektiğini gelip gösterdiler. İnşallah hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep beraber Kütahya olacağız. ” dedi.


“GÖNÜL YOLU YAPMAYA ADAYIZ”
Önsay’ın ardından konuşan AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ise şunları kaydetti: “22 yıl önce başladığımız bu yolda, Elhamdülillah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 17 seçimi hep birlikte birincilikle sonuçlandırdık. Önümüzde önemli bir seçim olduğunu hep beraber biliyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimini geride bıraktık. Önümüzdeki seçimde de İnşallah Cumhurbaşkanımıza biraz önce saydığım 12 ilçemizi, 15 beldemizi ve Kütahya merkezinde AK Parti bayrağını, AK Parti belediyeciliğini gerçekleştirerek Recep Tayyip Erdoğan’a, Kütahya’dan sevgilerimizi sunacağız. Ona ikramımız olacak İnşallah. Bugün, burada, bu yürüyüşü başlatıyoruz. Her zaman Cumhurbaşkanımız her daim bize şunları tavsiye etmişti. Yol yapabilirsin, hastane yapabilirsin, tesisler yapabilirsin ama hemşerilerimize giden gönül yolu yapmanız gerekiyor. Bizler gönül yolu yapmaya adayız.”


“AK PARTİYİ DİK TUTAN MİLLETİN DESTEĞİDİR”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya da buradaki konuşmasında, millet olarak bir ve beraber olunduğu sürece hiçbir gücün ve zorluğun yıldıramayacağını belirtti.
Kaya, şöyle konuştu: “Bizim için Kütahya neyse Kahramanmaraş da odur. Kütahya neyse Adıyaman da odur, Hatay da odur. Çünkü biz bu ülkenin her karış toprağında aynı maneviyatı ve aynı istiklal ruhunu taşıyoruz. İşte AK Parti siyaseti altında bizler ülkemize böyle bütüncül ve kuşatıcı bir anlayışla bakıyoruz. AK Parti’nin iktidara geldiği ilk günden itibaren gücünü sadece ve sadece milletten alan bir anlayış var. Milletimizin ferasetiyle ve desteğiyle AK Parti’yi dik tutan işte bu milletin verdiği destektir, bu güçtür.”


“31 MARTTA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”
Yerel seçim sürecine ilişkin de konuşan Kaya, “”Görüyoruz ki CHP’nin muhalefet olarak ortaya koyduğu kavga, gürültü ortada ve bu zihniyetin iktidar olabilmesi, millete hizmet etmesi mümkün değil. Artık ülkeyi bu eskimiş ve köhnemiş zihniyete döndürmenin kimseye bir faydası yok. Şehirlerimize de hiçbir faydası yok. Şehirlerimize de hiçbir faydası yok. Biz Allah’ın izniyle Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için şehirlerimizi yeniden ihya etmek için yola çıkmış kadrolarız. İnşallah inanıyorum ki 31 Mart’ta tüm Türkiye’den ve Kütahya’da ilçeleriyle, beldeleriyle sandıkları patlatarak Sayın Cumhurbaşkanı’mıza en büyük destek gelecek.” diye konuştu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Erkan Güral, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katılımcılara hitap etti.


BAŞKAN ADAYLARI SAHNEDE TANITILDI
Program sonunda, ilçelerde AK Parti’den Tavşanlı’da Ali Özden, Simav’da Ahmet Kulat, Gediz’de Muharrem Akçadurak, Hisarcık’ta Fatih Çalışkan, Emet’te Ali Ceyhan, Altıntaş’ta Murat Koyak, Domaniç’te Ahmet Özoğul, Dumlupınar’da Ali Bursa, Aslanapa’da Necati Kulik, Pazarlar’da Bilal Demirci, Şaphane’de Hasan Basri Mete, Çavdarhisar’da Bekir Kocaman’ın belediye başkan adayı oldukları açıklandı.
Ayrıca, beldelerden Domaniç Çukurca’da Emin Taşgın, Gediz Eskigediz’de Ercan Şimşek, Gökler’de Kerim Şahin ve Yenikent’te Halil Karakaş, merkeze bağlı Seyitömer’de Mahmut Yol, Simav Akdağ’da Yakup Oran, Çitgöl’de İlhan Okumuş, Demirci’de Cahit Onar, Güney’de Mehmet Albayrak, Kuşu’da Feridun Aktay ve Naşa’da İbrahim Yavuz, Tavşanlı Balıköy’de Hasan Yazkan, Kuruçay’da Erhan Demiray, Tepecik’te Adnan Korkmaz ve Tunçbilek’te Süleyman Uygun’un belediye başkan adayı gösterileceği de ilan edilmiş oldu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir