‘EVET, NEREDE KALMIŞTIK’

727

Kütahya’da uzun bir zamandır beklenilen AK Parti Belediye Başkan adayı belirlendi. Önceki dönem Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yeniden adaylığını, “Evet, nerede kalmıştık” cümlesiyle duyurdu.

“SENİ YOK SAYACAKLAR SEN DAHA ÇOK VAR OLACAKSIN”
31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’nin Kütahya Belediye Başkan adayı belli oldu. Diğer partilerin adaylarının açıklanmasının ardından AK Partinin adayı kamuoyunda büyük merak konusu olmuştu.
Dün sosyal medya hesabından paylaşım yapan önceki dönem Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yeniden aday olduğunu , “Evet, nerede kalmıştık” cümlesiyle duyurdu.
Paylaşımında Ünlü düşünür ve şair Sezai Karakoç’un, “Seni yok sayacaklar sen daha çok var olacaksın” ifadelerini de kullanan Saraçoğlu, şunları kaydetti: Kütahya’mıza hizmet görevini tekrardan bize layık gören başta genel başkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Merkez Yerel Yönetimler ve diğer genel başkanlıklarımıza, en önemlisi destek ve dualarıyla her daim gönlünde yer veren Kütahyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ve yine diyoruz ki, işimiz, gücümüz, sevdamız Kütahya. Biz birlikte Kütahya, birlikte Türkiye’yiz.”


“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Saraçoğlu, Kütahyalıların teveccühü ile yeniden aday gösterildiğini belirtti.
Kütahyalılara teşekkür eden Saraçoğlu, “Biz 5 yıl halkımızdan ayrı kaldık. Bu noktada halkımızın gönlünden ayrı düşmediğimizi halkımız bu süreçte bizlere gösterdi. Halkımıza çok çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız hep bize şunu söylerdi, “Yol, hastane ve diğer hizmetler yapılabilir. Önemli olan halkın gönlüne giden yolu yapmaktır” derdi. Biz de gerek İl başkanlığımız, gerek İl genel Meclisi Başkanlığımız ve gerekse Belediye Başkanlığımız döneminde hep halkın gönlüne görmeye gayret gösterdik. Bugün itibariyle baktığımız yapılan kamuoyu yoklamalarında hakikaten halkın büyük bir teveccühünü gördük. Bu anlamda da değerli hemşehrilerime minnettarım, çok çok teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinde inşallah AK Parti bayrağını yeniden Kütahya’da dikerek AK parti belediyeciliğini devam etmesi inşallah bizlere nasip olacak. Başta cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.”
AK Parti Genel Merkezi tarafından telefonla aranarak adaylığı tebliğ edilen Saraçoğlu, bugün saat 14.00’te Ankara’da ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan aday tanıtım törenine katılacak.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir